Saaristolaisleipää kinkkulevitteellä

Saaristolaisleipää kinkkulevitteellä 1

Miten olisi saaristolaisleipää kinkkulevitteellä, alkupalaksi tai sellaisenaan? Meille maistui. Tämä herkku on nopea valmistaa, joten pääset mahdollisimman vaivatta nauttimaan upeista mauista. Meillä Snellmanilla hyväksi todettu resepti, ole hyvä!

10 20 min

Ainekset

  • 200 g Kotimainen palvikinkku
  • 1 punaista paprikaa
  • 1 keltaista paprikaa
  • 2 rkl persiljaa
  • 2 dl majoneesia
  • 100 g tuorejuustoa
  • 10 viipaletta saaristolaisleipää
  • suolaa
  • pippuria

Saaristolaisleipää kinkkulevitteellä — Ohje

  1. Suikaloi kinkku, paprika ja persilja pieniksi paloiksi.
  2. Sekoita joukkoon majoneesi ja tuorejuusto. Mausta suolalla ja pippurilla.
  3. Leikkaa leipä ohuiksi siivuiksi, lisää kinkkulevitettä jokaiselle leivänpalalle. Laita toinen pala päälle kanneksi.
Leikkeleet-Perinteiset leikkeleet

”Perinteiset leikkeleet on olleet suomalaisten suosikkeja vuodesta toiseen ja siksi me halutaan tehdä ne niin hyvin kuin osataan. Natriumglutamaatti me jätettiin kokonaan pois jo vuosia sitten ja alettiin käyttämään enemmän suomalaista lihaa. Näitähän löytyy ilman savustusta ja sitten myös aidoilla leppälastuilla savustettuna.”

Ove, tuotekehittäjä

Arvioi

Jaa

Kommentit