Siirry sisältöön
Saaristolaisleipää kinkkulevitteellä

Saaristolaisleipää kinkkulevitteellä

Kotimainen palvikinkku 400 g

10

20min kokonaisaika

Helppo

Miten olisi saaristolaisleipää kinkkulevitteellä, alkupalaksi tai sellaisenaan? Meille maistui. Tämä herkku on nopea valmistaa, joten pääset mahdollisimman vaivatta nauttimaan upeista mauista. Meillä Snellmanilla hyväksi todettu resepti, ole hyvä!

Ainekset

Saaristolaisleipää kinkkulevitteellä
  • 1 kpl Snellman Kotimainen palvikinkku 400 g
  • 1 kpl punaista paprikaa
  • 1 kpl keltaista paprikaa
  • 2 rkl persiljaa
  • 2 dl majoneesia
  • 100 g maustettua tuorejuustoa
  • 10 kpl saaristolaisleipäviipaletta
  • 1 kpl ripaus suolaa
  • 1 kpl ripaus mustapippuria

Ohje

Suikaloi kinkku, paprika ja persilja pieniksi paloiksi.

Sekoita joukkoon majoneesi ja tuorejuusto. Mausta suolalla ja pippurilla.

Leikkaa leipä ohuiksi siivuiksi, lisää kinkkulevitettä jokaiselle leivänpalalle. Laita toinen pala päälle kanneksi.

Ravintosisältö

/ 100g / Annos 130 g
Energia 669 kJ / 160 kcal 870 kJ / 208 kcal
Rasva 7.4 g 9.6 g
- josta tyydyttynyttä 1.9 g 2.5 g
Hiilihydraatit 13.9 g 18 g
- josta sokereita 5 g 6.5 g
Proteiini 8 g 10 g
Ravintokuitu 2.9 g 3.7 g
Suola 1.1 g 1.5 g

Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.

Aamupala Helppo ruoka Iltapala Lämpimät leivät Nopea ruoka Pikkusuolaiset

maistoitko jo? 
kerro mitä tykkäsit facebookissa.

Tallenna

Ostoslistalle