Mörkt bröd med skinkröra

Saaristolaisleipää kinkkulevitteellä 1

Får det vara mörka brödrutor med skinkröra som förrätt?

10 20 min

Ingredienser

  • 200 g Snellmans inhemsk palvad skinka
  • 0.5 röd paprika
  • 0.5 gul paprika
  • 2 msk persilja
  • 2 dl majonnäs
  • 100 g färskost
  • 10 skivor mörkt bröd
  • salt
  • peppar

Mörkt bröd med skinkröra — Gör så här

  1. Sätt skinka, paprika och persilja i en matberedare och kör tills det blir en massa med synliga små bitar. Man kan även finhacka ingredienserna med kniv
  2. Tillsätt majonnäs och färskost. Smaka av med salt och peppar.
Palagg-Traditionella helköttsuppskärningar

”Traditionella smörgåspålägg har varit finländarnas favoriter genom tiderna och därför vill vi göra dem så bra vi bara kan. Natriumglutamat tog vi helt bort ur våra produkter redan för flera år sedan och började använda mer finländskt kött. Vi har både orökta smörgåspålägg och pålägg rökta med äkta alspån.”

Ove, Produktutvecklare

Rate

Dela

Kommentarer