Siirry sisältöön
Helppo ruoka

Helppo ruoka

Helppo ruoka voi joskus pelastaa kiireisen ihmisen arjen. Toisinaan jokainen meistä haluaa olla oman keittiönsä huippukokki. Ja toisinaan taas vain päästä hieman vähemmällä vaivalla. Kun haluat valmistaa jotain helppoa ruokaa, kokeile näitä yksinkertaisia reseptejä ja onnistut varmasti!

Katso myös top 10 helppoa arkiruokaa -listamme täältä.

Makkarapihvit pannulla Video
ohje
Lihapulla-nachopelti Video
ohje

5

20min

Helppo

Lihapulla-nachopelti
Lihapulla mac & cheese Video
ohje

6

1t 5min

Helppo

Lihapulla mac & cheese
Helppo lihapullapastapata Video
ohje
Burgertortillat Video
ohje

4

10min

Helppo

Burgertortillat
Kana-Caprese salaatti Video
ohje
Lämmin maalaissalaatti Video
ohje
Lihapullahodarit Air fryerissa Video
ohje
Helppo uunilihapullapasta Video
ohje

Helppo ruoka perustuu selkeisiin ohjeisiin

Helppo ruoka ei tarkoita sitä, että ruokalajin olisi oltava tylsä tai liian arkipäiväinen. Siksi kokosimme tälle sivulle helppoja reseptejä alkuruoista välipaloihin ja pääruoista lisukkeisiin. Itse asiassa moni ruoka on helpompi valmistaa kuin saattaisi luulla. Erilaiset lämpimät ja täytetyt leivät, keitot, pastat sekä hodarit ja hampurilaiset valmistuvat näillä helpoilla resepteillä yksinkertaisesti ja vaivattomasti.

Nämä helpot ruoka-ohjeet soveltuvat kaikille, myös vasta ruoanlaitosta kiinnostuneille. Kannattaa myös valita jokin tällainen suhteellisen helppo ruoka silloin, kun perheen pienimmätkin innostuvat ja haluavat osallistua kokkailuun. Sivulta löytyvät marinadit ja kastikkeet ovat puolestaan helppo tapa tuoda uusia makuja ruokaan, etenkin grillattaessa.

Yrteillä koristelemalla helppo ruoka muuttuu helposti myös näyttäväksi.

Yksi osa ruoanlaittoa on tarjoilu ja aterian esille laittaminen. Tavanomaisestakin annoksesta saa pienellä vaivalla näyttävän kokonaisuuden ja keino on loppujen lopuksi todella helppo: ruoka koristellaan tuoreilla yrteillä!

Mikäli vielä epäröit, yritä valmistaa yksi helppo ruoka ja saatat pian huomata, että onnistuminen innostaa kokeilemaan lisää helppoja reseptejä. Tuttu sanonta tie sydämeen käy vatsan kautta voidaankin tässä yhteydessä vääntää myös muotoon helpot reseptit ja selkeät ohjeet ovat tie ruoanlaittoon.