Marinoitu punasipuli

Marinoitu punasipuli 1

Marinoidut punasipulit ovat oikein pirteä lisuke esimerkiksi grillatulle lihalle. Marinoidut punasipulit sopivat loistavasti myös hampurilaisten kanssa. Näitä valmistaessa kannattaa huomioida se seikka, että niiden on syytä marinoitua vähintään pari tuntia tai jopa yön yli ennen tarjoilua.

4

Ainekset

  • 2 punasipulia
  • 1 dl punaviinietikkaa
  • 2 rkl sokeria
  • 1 tl suolaa
  • 2 rkl öljyä
  • pippuria

Tee näin

  1. Leikkaa sipuli renkaiksi. Asettele sipulit kulhoon tai purkkiin. Sekoita reseptin muut ainekset ja kaada liemi sipulin päälle. Anna marinoitua vähäintään pari tuntia mutta mielellään yön yli.

Arvioi

Jaa

Kommentit

Muita reseptejä