Siirry sisältöön
Karamellisoitu sipuli

Karamellisoitu sipuli

1

10min työaika | 40min kokonaisaika

Helppo

Karamellisoitu sipuli on loistava ja monipuolinen lisuke. Se toimii esimerkiksi hampurilaisen täytteenä, grillatun lihan lisukkeena ja voileivälläkin. Karamellisoitu sipuli säilyy jääkaapissa jopa pari viikkoa. Ota kokeiluun meillä Snellmanilla hyväksi todettu resepti!

Ainekset

Karamellisoitu sipuli
  • 2 tl öljyä
  • 8 kpl sipulia
  • 2 rkl balsamiviinietiikkaa
  • 2 rkl ruokosokeria
  • 1 tl suolaa
  • 2 dl vettä

Ohje

Kuori ja viipaloi sipulit, paista miedolla lämmöllä pannulla kunnes sipuli on saanut väriä, lisää muut ainekset ja sekoita. Anna hautua vielä puolisen tuntia välillä sekoittaen. Säilyy jääkaapissa pari viikkoa.

Ravintosisältö

/ 100g / Annos 640 g
Energia 221 kJ / 53 kcal 1414 kJ / 336 kcal
Rasva 1.3 g 8.4 g
- josta tyydyttynyttä 0.1 g 0.5 g
Hiilihydraatit 8.8 g 56.5 g
- josta sokereita 8 g 51 g
Proteiini 1 g 5 g
Ravintokuitu 1.2 g 7.5 g
Suola 0.9 g 5.9 g

Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.

maistoitko jo? 
kerro mitä tykkäsit facebookissa.

Tallenna

Ostoslistalle