Karamellisoitu sipuli

Karamellisoitu sipuli 1

Karamellisoitu sipuli on loistava ja monipuolinen lisuke. Se toimii esimerkiksi hampurilaisen täytteenä, grillatun lihan lisukkeena ja voileivälläkin. Karamellisoitu sipuli säilyy jääkaapissa jopa pari viikkoa. Ota kokeiluun meillä Snellmanilla hyväksi todettu resepti!

1

Ainekset

  • 2 tl öljyä
  • 8 sipulia
  • 2 rkl balsamiviinietikkaa
  • 2 rkl ruokosokeria
  • 1 tl suolaa
  • 2 dl vettä

Karamellisoitu sipuli — Ohje

  1. Kuori ja viipaloi sipulit, paista miedolla lämmöllä pannulla kunnes sipuli on saanut väriä, lisää muut ainekset ja sekoita. Anna hautua vielä puolisen tuntia välillä sekoittaen. Säilyy jääkaapissa pari viikkoa.

Arvioi

Jaa

Kommentit

Muita reseptejä