Täytetyt herkkusienet

Täytetyt herkkusienet pekonisiivuihin kääräistyinä

Täytetyt herkkusienet ovat suosittu kesäherkku. Ne valmistuvat pienen alkuvalmistelun jälkeen helposti grillissä tai uunissa. Herkkusienten täytteeksi sopivat erinomaisesti tuorejuusto, sulatejuusto tai vaikkapa sinihomejuusto. Pekonin rasva ja sulava juusto tekevät sienestä todella maukkaan, joten näitä kannattaa valmistaa kerralla enemmän. Näiden sienien ympärille on kääritty herra Snellmanin Kunnon pekonia, jonka suussa sulava maku ja murea rakenne syntyvät hitaalla kypsennyksellä ja aidoilla leppäsavustuksella. Kokeile täytettyjä herkkusieniä Herra Snellmanin reseptillä!

3 30 min

Ainekset

  • 10 herkkusientä
  • 2 pkt Herra Snellmanin Kunnon pekonia
  • sulatejuustoa tai sinihomejuustoa

Täytetyt herkkusienet — Ohje

  1. Poista herkkusienistä kanta ja täytä ne juustolla, kääräise pari pekonisiivua jokaisen sienen ympärille ja asettele ne uunivuokaan tai pellille.
  2. Paista täytetyt herkkusienet uunissa 220 asteessa. Paistoaika on noin 20 minuuttia tai kunnes sienet ovat pehmenneet.
  3. Vaihtoehtoisesti voit valmistaa täytetyt herkkusienet grillissä. Silloin kannattaa kiinnittää pekonit herkkusienten ympärille cocktailtikkujen avulla, jotta sienten kääntely sujuu ongelmitta.

Vinkki!

Täytetyt kesäkurpitsat sopivat hyvin arkiruoaksi. Kokeile!

Ruokaa Kunnon pekonista

“Pekoni on yksi tykätyimmistä lihatuotteista ja niinpä me haluttiin tehdä omamme mahdollisimman hyvin. Meidän pekoni on aidosti suomalaista. Suomalaisen lihan lisäksi se nimittäin myös valmistetaan Suomessa.”

Tore, tuotekehittäjä

Arvioi

Jaa

Kommentit