Täytetyt herkkusienet

Arvio 5 5:stä perustuen 1 asiakkaan arvotukseen.
Täytetyt herkkusienet 1

Täytetyt herkkusienet ovat suosittu kesäherkku. Ne valmistuvat pienen alkuvalmistelun jälkeen helposti grillissä tai uunissa. Herkkusienten täytteeksi sopivat erinomaisesti tuorejuusto, sulatejuusto tai vaikkapa sinihomejuusto. Pekonin rasva ja sulava juusto tekevät sienestä todella maukkaan, joten näitä kannattaa valmistaa kerralla enemmän. Näiden sienien ympärille on kääritty herra Snellmanin ylikypsää pekonia, jonka suussa sulava maku ja murea rakenne syntyvät hitaalla kypsennyksellä ja aidoilla leppäsavustuksella. Kokeile täytettyjä herkkusieniä Herra Snellmanin reseptillä!

3

Ainekset

  • 10 herkkusientä
  • 2 pkt Snellmanin Ylikypsää pekonia
  • sulatejuustoa tai sinihomejuustoa

Tee näin

  1. Poista herkkusienistä kanta ja täytä ne juustolla, kääräise pari pekonisiivua jokaisen sienen ympärille ja astettele ne uunivuokaan tai pellille. Paista uunissa 220 asteessa noin 20 minuuttia tai kunnes sienet ovat pehmenneet. Herkkusienet voi valmistaa myös grillissä, mutta silloin kannattaa kiinnittää pekoni sienen ympärille cocktailtikun avulla.
Leikkeleet-Perinteiset leikkeleet

”Perinteiset leikkeleet on olleet suomalaisten suosikkeja vuodesta toiseen ja siksi me halutaan tehdä ne niin hyvin kuin osataan. Natriumglutamaatti me jätettiin kokonaan pois jo vuosia sitten ja alettiin käyttämään enemmän suomalaista lihaa. Näitähän löytyy ilman savustusta ja sitten myös aidoilla leppälastuilla savustettuna.”

Ove, tuotekehittäjä

Arvioi

Jaa

Kommentit

Muita reseptejä