Paahdetut kasvikset
Paahdetut kasvikset ovat kevyt lisuke lähes mille tahansa liharuualle. Liharuuan kylkeen on aina hyvä valmistaa myös jotain hieman kevyempää, jotta ruoka-annos ei käy liian raskaaksi. Tässä meillä Snellmanilla hyväksi todettu resepti, ole hyvä!
4
60 min
Ainekset
-
- 1 sipuli
- 1 paprika, keltainen
- 1 paprika, punainen
- 0.5 munakoisoa
- 0.5 kesäkurpitsaa
- 1 punasipuli
- 1 ripaus mustapippuria
- 1 ripaus suolaa
- 1 ripaus sokeria
- 1 ds oliiviöljyä
Paahdetut kasvikset — Ohje
-
- Leikkaa sipulit lohkoiksi, paprikat suurehkoiksi paloiksi ja kesäkurpitsa ja munakoiso viipaleiksi
- Sivele viipaleet öljyllä
- Grillaa tai paahda vihanneksia uunissa kunnes ne ovat hieman ruskistuneet. Voit paistaa ne myös pannulla
- Mausta suolalla, mustapippurilla ja ripauksella sokeria.