Siirry sisältöön
Paahdetut kasvikset

Paahdetut kasvikset

4

1t kokonaisaika

Helppo

Paahdetut kasvikset ovat kevyt lisuke lähes mille tahansa liharuualle. Liharuuan kylkeen on aina hyvä valmistaa myös jotain hieman kevyempää, jotta ruoka-annos ei käy liian raskaaksi. Tässä meillä Snellmanilla hyväksi todettu resepti, ole hyvä!

Ainekset

Paahdetut kasvikset
  • 1 kpl sipulia
  • 1 kpl punaista paprikaa
  • 1 kpl keltaista paprikaa
  • 0.5 kpl munakoisoa
  • 0.5 kpl kesäkurpitsaa
  • 1 kpl punasipulia
  • 1 kpl ripaus mustapippuria
  • 1 kpl ripaus suolaa
  • 1 kpl ripaus sokeria
  • 1 dl oliiviöljyä

Ohje

Leikkaa sipulit lohkoiksi, paprikat suurehkoiksi paloiksi ja kesäkurpitsa ja munakoiso viipaleiksi

Sivele viipaleet öljyllä

Grillaa tai paahda vihanneksia uunissa kunnes ne ovat hieman ruskistuneet. Voit paistaa ne myös pannulla

Mausta suolalla, mustapippurilla ja ripauksella sokeria.

Ravintosisältö

/ 100g / Annos 190 g
Energia 551 kJ / 133 kcal 1047 kJ / 253 kcal
Rasva 11.8 g 22.4 g
- josta tyydyttynyttä 1.6 g 3.1 g
Hiilihydraatit 4.5 g 8.5 g
- josta sokereita 4.2 g 8.1 g
Proteiini 1 g 2 g
Ravintokuitu 1.9 g 3.7 g
Suola 0.1 g 0.3 g

Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.

maistoitko jo? 
kerro mitä tykkäsit facebookissa.

Tallenna

Ostoslistalle