Siirry sisältöön
Salaatit

Salaatit

Kevyet salaatit sopivat erinomaisesti murean liharuoan kaveriksi, kun taas ruokaisampi salaatti voi olla riittävä ateria jo itsessään. Salaattireseptien täytteitä on helppo myös muokata omien makumieltymysten mukaan joko täytteitä vaihtamalla tai jättämällä jotain raaka-aineita kokonaisuudessaan pois.

Ruokaisia salaatteja moneen makuun

Salaatti on siitä kätevä ruokalaji, että täytteitä muokkaamalla siitä saa joko sopivan kumppanin muun aterian kylkeen tai vaihtoehtoisesti sopivan ruokaisan annoksen itsessään. Herra Snellmanin salaattiresepteistä löytyy useita ruokaisia ja lihaisia salaatteja, kuten esimerkiksi grillattu chorizosalaatti, rapean pekoninen Cobb-salaatti tai lämmin maalaissalaatti. Liharuoan kylkeen raikkauden tuojiksi puolestaan sopivat esimerkiksi coleslaw-salaatti, avokadosalaatti, mansikka-mozzarellasalaatti tai pirteä granaattiomenan siemenillä koristeltu pastasalaatti.

Kätevät salaattireseptit ovat tärkeitä, joten tässä on meillä Snellmanilla maistuviksi todettuja reseptejä. Kokeile ja löydä teidän perheelle sopivimmat vaihtoehdot niin arkeen kuin juhlaankin.