Salaatit

Salaatit sopivat erinomaisesta murean liharuoan kaveriksi. Silloin nimittäin saat sopivassa suhteessa mureutta, maukkautta ja raikkautta. Salaatin täytteitä on helppo myös muokata omien makumieltymysten mukaan joko täytteitä vaihtamalla tai jättämällä jotain raaka-aineita kokonaisuudessaan pois.

Salaattiohjeita moneen makuun

Salaatit ovat myös siitä hyviä vaihtoehtoja, koska täytteitä muokkaamalla niistä saa sopivan ystävän ruokaisan annoksen kylkeen tai jo aivan yksikseen sopivan ruokaisan annoksen. Herra Snellmanin salaattiresepteistä löytyy useita ruokaisia ja lihaisia salaatteja, kuten esimerkiksi värikäs naudanpaistisalaatti, rapean pekoninen Cobb-salaattikunnon makkarasalaatti tai kalkkuna-kikhernesalaatti caesar-kastikkeella. Liharuoan kylkeen raikkauden tuojiksi puolestaan sopivat esimerkiksi coleslaw-salaatti, avokadosalaatti, mansikka-mozzarellasalaatti tai kreikkalainen salaatti.

Meillä Snellmanilla leikkelevaihtoehtoja riittää ja niitä onkin hyvä pitää aina varmuuden vuoksi jääkaapissa, sillä niillä voi nopeasti tehdä tarpeen mukaan kevyestä salaatista ruokaisamman. Voit halutessasi valita esimerkiksi Herra Snellmanin Ohuen ohutta Naudanpaistia, Tosi mureaa keittokinkkua tai Snellmanin Tosi Mureaa Korppukalkkunaa. 

Kätevät salaattireseptit ovat tärkeitä, joten tässä on meillä Snellmanilla maistuviksi todettuja reseptejä. Kokeile ja löydä teidän perheelle sopivimmat vaihtoehdot niin arkeen kuin juhlaankin.