Kartoffelsalat

Kartoffelsalat 1

Kartoffelsalat on perinteinen saksalainen perunasalaatti, joka sopii erittäin hyvin Herra Snellmanin All Natural Bratwurstin seuraksi. Kippis tai kuten saksalaiset sanovat: Prost! Testaa meillä Snellmanilla hyväksi havaittu resepti!

6

Ainekset

  • 1 kg kiinteitä perunoita
  • 2 sipulia
  • voita paistamiseen
  • 0.5 dl omenaviinietikkaa
  • 3 dl vettä
  • 1 kasvisliemikuutio
  • 1 nippu ruohosipulia
  • 1 rkl makeaa sinappia
  • 1 tl sokeria
  • suolaa
  • pippuria

Kartoffelsalat — Ohje

  1. Kuori perunat ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi. Keitä perunaviipaleita noin 15 min, valuuta vesi pois
  2. Pilko sipulit ja ruskista pannulla, lisää vesi, kasvisliemikuutio, sokeri, sinappi ja omenaviinietikka. Anna kiehua hetken
  3. Pilko ruohosipuli. Kaada mausteliemi ja ruohosipulit perunoiden päälle, mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita
  4. Anna tekeytyä vähintään tunnin.
  5. Vinkki: Voit jo valmistaa perunasalaatin jo edellisenä iltana ja säilyttää sitä jääkaapissa siihen asti, kun tarjoilet sen.

Arvioi

Jaa

Kommentit

Muita reseptejä