Kartoffelsalat
Kartoffelsalat on perinteinen saksalainen perunasalaatti, joka sopii erittäin hyvin Herra Snellmanin All Natural Bratwurstin seuraksi. Kippis tai kuten saksalaiset sanovat: Prost! Testaa meillä Snellmanilla hyväksi havaittu resepti!
6
Ainekset
-
- 1 kg kiinteitä perunoita
- 2 sipulia
- voita paistamiseen
- 0.5 dl omenaviinietikkaa
- 3 dl vettä
- 1 kasvisliemikuutio
- 1 nippu ruohosipulia
- 1 rkl makeaa sinappia
- 1 tl sokeria
- suolaa
- pippuria
Kartoffelsalat — Ohje
-
- Kuori perunat ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi. Keitä perunaviipaleita noin 15 min, valuuta vesi pois
- Pilko sipulit ja ruskista pannulla, lisää vesi, kasvisliemikuutio, sokeri, sinappi ja omenaviinietikka. Anna kiehua hetken
- Pilko ruohosipuli. Kaada mausteliemi ja ruohosipulit perunoiden päälle, mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita
- Anna tekeytyä vähintään tunnin.
- Vinkki: Voit jo valmistaa perunasalaatin jo edellisenä iltana ja säilyttää sitä jääkaapissa siihen asti, kun tarjoilet sen.