Siirry sisältöön
Grilliruokien lisukkeet

Grilliruokien lisukkeet

Lisukkeet ovat loistava keino tuoda grilliruokaan joko raikkautta tai maukkautta. Niiden avulla voi myös halutessaan joko korostaa tai pehmentää grillatun pääruoan makuja. Eri lisukkeilla annokseen saa runsaasti vaihtelua. Kaipaatko esimerkiksi jotain suolaista, makeaa, etikkaista tai tulista? Reseptivalikoimastamme löydät sopivan lisukkeen niin pihveille, makkaralle kuin vaikkapa ribsien kylkeen.

Lisukkeita grilliruoalle

Hyvä grilliruoka kaipaa rinnalleen sopivat ja maistuvat lisukkeet. Niin se vain on. Makumieltymykset on hyvä ottaa huomioon, kun pohditaan grilliruokaan sopivia lisukkeita. Kannattaa myös miettiä, kuinka paljon aikaa lisukkeen valmistamiseen on, sillä reseptivalikoimastamme löydät lisukkeita, jotka valmistuvat vain muutamassa minuutissa ja annoksia, jotka kaipaavat esimerkiksi maustumiseen useamman tunnin. Lisukkeet voi myös halutessaan valmistaa hieman resepteistä poikkeavilla aineksilla, jos joku maku ei tunnu omaan suuhun sopivalta. 

Lisukkeiden keksiminen grilliruoalle ei aina ole kovinkaan helppoa, mutta ei hätää. Silloin voit hyvinkin kääntyä meidän puoleen. Miltäs esimerkiksi kuulostaisi grillattu parsa-pekonikääre, lämmin varhaisperunasalaatti, paahdetut kasvikset muurinpohjapannulla tai parsasalaatti parmesaani-balsamicokastikkeella.

Lisukkeiden ja grilliruoan kaverina voi myös tarjoilla herkullisia kastikkeita, kuten esimerkiksi valkosipulikastiketta, sinihomejuustokastiketta tai ruohosipuli-jogurttikastiketta.

Näillä lisukkeilla takaat sen, että grillattu ruoka maistuu entistä paremmalta. Ota ihmeessä meillä Snellmanilla hyväksi todetut grillilisukkeiden reseptit kokeiluun ja nauti!