Etikkakurkut

Etikkakurkut

Etikkakurkut ovat hyvä lisuke arjen ruokailuun. Ne sopivat erinomaisesti esimerkiksi grillatulle lihalle. Etikkakurkkujen kannattaa antaa maustua vähintään pari tuntia ennen tarjoilua. Etikkakurkut ovat myös siitä syystä hyvä lisuke arkeen, koska ne säilyvät jääkaapissa useamman viikon.

4

Ainekset

  • 3 kurkkua
  • 1 nippu tilliä
  • 2 dl etikkaa
  • 2 dl sokeria
  • 2 dl vettä
  • ripaus suolaa

Tee näin

  1. Viipaloi kurkut ohueksi, juustohöylä on hyvä apuri tässä. Asettele kurkut kulhoon. Sekoita liemen ainekset ja kaada kurkkujen päälle. Anna maustua vähintään pari tuntia. Säilyy jääkaapissa useamman viikon.

Arvioi

Jaa

Kommentit

Muita reseptejä