Coleslaw

Coleslaw 1

Coleslaw eli kaalisalaatti amerikkalaisittain on yksi perinteikkäimmistä grilliruoan lisukkeista. Coleslaw’n mehevä, mutta raikas maku sopii hyvin yhteen etenkin tuhtien grillattujen pihvien tai ribsien kanssa. Jotta coleslaw on parhaimmillaan, niin anna sen tekeytyä jääkaapissa mielellään seuraavaan päivään. Ota kokeiluun meillä Snellmanilla hyväksi havaittu resepti!

4

Ainekset

  • 500 g kaalia
  • 2 porkkanaa
  • pala inkivääriä
  • 1 dl majoneesia
  • 2 dl turkkilaista jugurttia
  • 1 rkl fariinisokeria
  • 1 tl suolaa
  • mustapippuria

Tee näin

  1. Raasta kaali ja porkkana
  2. Kuori ja raasta inkivääri
  3. Sekoita kaali, suola ja sokeri ja vaivaa hetken jotta kaali pehmenee.
  4. Voit myös hautessassi kaataa kiehuvaa vettä pelkkien kaalisuikaleiden pälle ja valuuttaa siivilässä samalla puristellen - näin kaalista tulee pehmeämpää
  5. Lisää muut ainekset ja sekoita
  6. Anna tekeytyä jääkaapissa mielellään seuraavaan päivään.

Arvioi

Jaa

Kommentit

Muita reseptejä