Siirry sisältöön
Coleslaw

Coleslaw

4

30min työaika | 30min kokonaisaika

Helppo

Coleslaw eli kaalisalaatti amerikkalaisittain on yksi perinteikkäimmistä grilliruoan lisukkeista. Coleslaw’n mehevä, mutta raikas maku sopii hyvin yhteen etenkin tuhtien grillattujen pihvien tai ribsien kanssa. Jotta coleslaw on parhaimmillaan, niin anna sen tekeytyä jääkaapissa mielellään seuraavaan päivään. Ota kokeiluun meillä Snellmanilla hyväksi havaittu resepti!

Ainekset

Coleslaw
  • 500 g kaalia
  • 2 kpl porkkanaa
  • 1 kpl 2–3 cm pala tuoretta inkivääriä
  • 1 dl majoneesia
  • 2 dl turkkilaista jogurttia (kevyt, rasvaa 3,5 %)
  • 1 rkl fariinisokeria
  • 1 tl suolaa
  • 1 kpl mustapippuria myllystä

Ohje

Raasta kaali ja porkkana

Kuori ja raasta inkivääri

Sekoita kaali, suola ja sokeri ja vaivaa hetken jotta kaali pehmenee.

Voit myös hautessassi kaataa kiehuvaa vettä pelkkien kaalisuikaleiden pälle ja valuuttaa siivilässä samalla puristellen – näin kaalista tulee pehmeämpää

Lisää muut ainekset ja sekoita

Anna tekeytyä jääkaapissa mielellään seuraavaan päivään.

Ravintosisältö

/ 100g / Annos 220 g
Energia 511 kJ / 123 kcal 1124 kJ / 271 kcal
Rasva 10.3 g 22.6 g
- josta tyydyttynyttä 1.1 g 2.5 g
Hiilihydraatit 5.2 g 11.3 g
- josta sokereita 4.6 g 10.2 g
Proteiini 2 g 5 g
Ravintokuitu 1.7 g 3.8 g
Suola 0.8 g 1.7 g

Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.

Salaatit Vappu

maistoitko jo? 
kerro mitä tykkäsit facebookissa.

Tallenna

Ostoslistalle