Parsasalaatti parmesaani-balsamicokastikkeella
Etsitkö jännittävää ja makoisaa salaattia kesän grillijuhliin? Meillä Snellmanilla hyväksi todettu parsasalaatti parmesaani-balsamicokastikkeella ylittää odotuksesi ja soveltuu myös vaativampaan makuun. Tämä on loistava annos myös silloin, kun mielesi tekee jotain suolaista ja täyttävää.
4
60 min
Ainekset
-
- 250 g vihreää parsaa
- 0.5 punasipulia, silputtuna
- 0.5 dl balsamiviinietikkaa
- 1 dl oliiviöljyä
- 1 tl sinappia
- 0.5 rkl sokeria
- 0.5 dl parmesaanijuustoa ohuina lastuina
- 1 ripaus suolaa
- 1 ripaus pippuria
Parsasalaatti parmesaani-balsamicokastikkeella — Ohje
-
- Keitä parsaa kevyesti suolatussa vedessä muutama minuutti, huuhtele sen jälkeen kylmässä vedessä ja valuta vesi pois.
- Sekoita punasipuli, viinietikka, oliiviöljy, sinappi ja sokeri keskenään. Mausta kastike suolalla ja pippurilla.
- Laita parsa tarjoiluastiaan, lorauta joukkoon kastiketta ja ripottele parmesaanilastuja päälle.