Parsasalaatti parmesaani-balsamicokastikkeella

Arvostelu tuotteesta: 0 / 5
Parsasalaatti parmesaani-balsamicokastikkeella 1

Etsitkö jännittävää ja makoisaa salaattia kesän grillijuhliin? Meillä Snellmanilla hyväksi todettu parsasalaatti parmesaani-balsamicokastikkeella ylittää odotuksesi ja soveltuu myös vaativampaan makuun. Tämä on loistava annos myös silloin, kun mielesi tekee jotain suolaista ja täyttävää.

4 60 min

Ainekset

  • 250 g vihreää parsaa
  • 0.5 punasipulia, silputtuna
  • 0.5 dl balsamiviinietikkaa
  • 1 dl oliiviöljyä
  • 1 tl sinappia
  • 0.5 rkl sokeria
  • 0.5 dl parmesaanijuustoa ohuina lastuina
  • 1 ripaus suolaa
  • 1 ripaus pippuria

Tee näin

  1. Keitä parsaa kevyesti suolatussa vedessä muutama minuutti, huuhtele sen jälkeen kylmässä vedessä ja valuta vesi pois.
  2. Sekoita punasipuli, viinietikka, oliiviöljy, sinappi ja sokeri keskenään. Mausta kastike suolalla ja pippurilla.
  3. Laita parsa tarjoiluastiaan, lorauta joukkoon kastiketta ja ripottele parmesaanilastuja päälle.

Arvioi

Jaa

Kommentit

Muita reseptejä