Kanarian perunat ja Mojo Rojo -kastike

Arvostelu tuotteesta: 0 / 5
Kanarian perunat ja Mojo Rojo -kastike 1

Kanarian perunat eli ryppyperunat valmistetaan haihduttamalla vesi kattilasta. Kanarian perunat sopivat tarjottavaksi hyvin esimerkiksi grillatun pihvin kanssa. Mehevä Mojo Rojo -kastike kruunaa aterian. Meillä Snellmanilla testattu ja hyväksi todettu resepti, ole hyvä!

6

Ainekset

  • 1 kg pieniä perunoita
  • 1 l vettä
  • 100 g suola
Mojo Rojo -kastike
  • 1 punainen paprika
  • 1 punainen chili
  • 1 paahdettu paahtoleipäviipale
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 3 rkl oliiviöljyä
  • 1 rkl balsamicoa
  • 1 rkl sokeria
  • 1 tl suolaa

Tee näin

  1. Huuhdo perunat. Laita perunat ja suola kattilaan ja lisää vettä niin, että perunat peittyvät. Keitä kunnes perunat ovat kypsiä
  2. Kaada pois melkein kaikki vesi pois ja nosta kattila takaisin liedelle. Haihduta vesi keittämällä. Ravistele kattilaa välillä
  3. Kun perunat ovat kuvia, ryppyperunat ovat valmiita. Tarjoile Mojo kastikkeen kera.
  4. Mojo Rojo -kastike: Halkaise chili ja poista siemenet. Pilko chili ja paprika pieneksi. Kuori valkosipulit
  5. Lisää kaikki ainekset monitoimikoneeseen ja tee sileä kastike
  6. Tarjoile Kanarian perunoiden ja lihan kera.

Arvioi

Jaa

Kommentit

Muita reseptejä