Pekoniin kääritty halloumi

Arvostelu tuotteesta: 0 / 5
Pekoniin kääritty halloumi 1

Pekoniin kääritty halloumi on helppo ja nopea valmistaa alkupalaksi. Tässä reseptissä suolainen halloumi ja pekoni saa kaverikseen raikkaan parsan.

8 30 minuuttia

Ainekset

  • 150 g pekonia
  • 4 kpl vihreää tankoparsaa
  • 250 g halloumia

Tee näin

  1. Leikkaa halloumi 8 viipaleeksi.
  2. Halkaise tankoparsat ja lyhennä ne sopivan kokoisiksi paloiksi halloumipalan päälle. Esikypsennä puolitettuja parsannuppupäitä hetki parilalla tai pannulla öljytilkassa.
  3. Nosta jokaisen halloumipalan päälle puolitettu parsanuppu.
  4. Kääri halloumin ympärille pekonia.
  5. Kypsennä grillissä käännellen, kunnes pekoni on rapeaa ja halloumi kuumaa.
pekoni

“Pekoni on yksi tykätyimmistä lihatuotteista ja niinpä me haluttiin tehdä omamme mahdollisimman hyvin. Meidän pekoni on aidosti suomalaista. Suomalaisen lihan lisäksi se nimittäin myös valmistetaan Suomessa.”

Tore, tuotekehittäjä

Arvioi

Jaa

Kommentit

Muita reseptejä