Gazpacho – kylmä keitto

Gazpacho – kylmä keitto

Gazpacho toimii erinomaisesti kesäisen salaatin tai grillattujen pihvien kylkeen. Tämän keiton erikoisuus on se, että se kuuluu tarjoilla kylmänä. Testaa meillä Snellmanilla hyväksi havaittu resepti!

Ainekset

  • 3 viipaletta vaaleata paahtoleipää
  • 1 kurkku
  • 1 iso punainen paprika
  • 1 sipuli
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 2 prk tomaattimurskaa
  • 5 dl vettä
  • 1 kasvisliemikuutio
  • 4 rkl oliiviöljyä
  • 4 rkl sitruunanmehua
  • tabascoa jokunen tippa
  • suolaa
  • pippuria

Gazpacho – kylmä keitto — Ohje

  1. Kiehauta vesi ja lisää kasvisliemikuutio.
  2. Laita leivät liemeen, lisää tomaattimurska.
  3. Kuori kurkku ja poista siemenet, paloittele. Paloittele paprika. Kuori ja paloittele sipulit.
  4. Laita kaikki ainekset monitoimikoneeseen ja aja tasaiseksi keitoksi.
  5. Säilytä kylmässä tarjoiluun asti.
  6. Tarjoile keitto kylmänä kesäisen salaatin ja grillattujen pihvien kera.

Arvioi

Jaa

Kommentit

Muita reseptejä