Siirry sisältöön
Grillattu varhaiskaali

Grillattu varhaiskaali

20min

4

Helppo

Ei se ehkä ensimmäisenä tule mieleen, mutta kaali ja varsinkin varhaiskaali soveltuu loistavasti grillille. Olehan vain tarkka ettet poista kantta, niin kaalisi pysyvät paremmin kasassa. Ja lautasella niiden ystäväksi voit sitten napata helpot ja nopeat fileepihvit, tomaatti-pesto mausteella.,

Ainekset

Grillattu varhaiskaali
  • 1 kpl varhaiskaalia
  • 0.5 dl öljyä
  • 0.5 tl suolaa
  • 0.5 tl mustapippuria
  • 50 g parmesaani juustoa

Ohje

Leikkaa varhaiskaali lohkoiksi. Älä poista kantaa, jotta lohkot pysyvät ehjinä.
Sivele öljyä kaikille sivuille. Grillaa kaalilohkoja miedolla lämmöllä kauttaaltaan noin 5 minuuttia.
Mausta suolalla ja pippurilla. Nosta kaalilohkot lautaselle ja raasta reilusti parmesaanijuustoa päälle.
Tarjoile maatiaispossun tomaatti-pesto fileepihvien kanssa!

Vinkkejä

Kokeile myös maustaa varhaiskaali tulisuutta ja lempeyttä herkullisesti yhdistävällä chilihunajakastikkeella – et tule pettymään! Chilihunajakastikkeeseen perustuvassa reseptissä grillattu kaali tarjoillaan All Natural Bratwurstien lisukkeena.

Ravintosisältö

/ 100g / Annos 230 g
Energia 602 kJ / 145 kcal 1384 kJ / 334 kcal
Rasva 12.4 g 28.5 g
- josta tyydyttynyttä 2.3 g 5.3 g
Hiilihydraatit 5.3 g 12.3 g
- josta sokereita 5.1 g 11.8 g
Proteiini 3 g 6 g
Ravintokuitu 2.7 g 6.2 g
Suola 0.4 g 1 g

Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.

maistoitko jo? 
kerro mitä tykkäsit facebookissa.

Tallenna

Ostoslistalle