Grillattu varhaiskaali

Grillattu varhaiskaali

Ei se ehkä ensimmäisenä tule mieleen, mutta kaali ja varsinkin varhaiskaali soveltuu loistavasti grillille. Olehan vain tarkka ettet poista kantta, niin kaalisi pysyvät paremmin kasassa. Ja lautasella niiden ystäväksi voit sitten napata helpot ja nopeat fileepihvit, tomaatti-pesto mausteella.,

4 30 min

Ainekset

  • 1 varhaiskaali
  • 0,5 dl öljyä
  • 0,5 tl suolaa
  • 0,5 tl mustapippuria
  • 50 g parmesaanijuustoa

Grillattu varhaiskaali — Ohje

  1. Leikkaa varhaiskaali lohkoiksi. Älä poista kantaa, jotta lohkot pysyvät ehjinä.
  2. Sivele öljyä kaikille sivuille. Grillaa kaalilohkoja miedolla lämmöllä kauttaaltaan noin 5 minuuttia.
  3. Mausta suolalla ja pippurilla. Nosta kaalilohkot lautaselle ja raasta reilusti parmesaanijuustoa päälle.
  4. Tarjoile maatiaispossun tomaatti-pesto fileepihvien kanssa!

Vinkki!

Kokeile myös maustaa varhaiskaali tulisuutta ja lempeyttä herkullisesti yhdistävällä chilihunajakastikkeella – et tule pettymään! Chilihunajakastikkeeseen perustuvassa reseptissä grillattu kaali tarjoillaan All Natural Bratwurstien lisukkeena.

Pihvit Snellman

“Hyvä pihvi on murea ja mehukas. Näihin meidän pihveihin me käytetään aina suomalaista possua ja nautaa meidän omilta perhetiloilta. Liha leikataan käsin eikä siihen lisätä vettä. Valinnanvaraakin on makujen suhteen mukavasti.”

Ove, tuotekehittäjä

Arvioi

Jaa

Kommentit