Parsapekoni

Grillattu parsa-pekonikääre

Parsapekoni tai pekoniparsa, kääntelipä tätä miten päin tahansa, niin yksi asia on varma. Parsapekoni on nimittäin nopea ja helppo valmistaa. Valmista parsapekoni grillissä tai uunissa lisukkeeksi lempiruokasi kylkeen tai vaikkapa osaksi brunssia. Toki parsapekoni maistuu nopeana välipalana myös sellaisenaan. Erityisen hyvä parsapekoni vaatii tietysti myös hyvän pekonin ja meillä Snellmanillahan tehdään aidosti suomalaista pekonia. Suomalaisen lihan lisäksi se nimittäin myös valmistetaan Suomessa.

Ainekset

  • 1 nippu tankoparsaa
  • 1 pkt Snellmanin Ylikypsää pekonia
Ylikypsä pekoni

Parsapekoni — Ohje

  1. Huuhtele tankoparsat.
  2. Leikkaa parsoista noin 1 cm kuivaa kantaa pois.
  3. Kuori parsat ohuelti noin puolesta välistä alaspäin.
  4. Kääri pekoni parsan ympärille.
  5. Grillaa muutama minuutti tai kypsennä 250 asteisessa uunissa 10-15 minuuttia.
pekoni

“Pekoni on yksi tykätyimmistä lihatuotteista ja niinpä me haluttiin tehdä omamme mahdollisimman hyvin. Meidän pekoni on aidosti suomalaista. Suomalaisen lihan lisäksi se nimittäin myös valmistetaan Suomessa.”

Tore, tuotekehittäjä

Arvioi

Jaa

Kommentit

Muita reseptejä