Parsapekoni
Parsapekoni tai pekoniparsa, kääntelipä tätä miten päin tahansa, niin yksi asia on varma. Parsapekoni on nimittäin nopea ja helppo valmistaa. Valmista pekoniparsa uunissa tai grillissä lisukkeeksi lempiruokasi kylkeen tai vaikkapa osaksi brunssia. Ja tottahan toki parsapekoni maistuu nopeana välipalana myös sellaisenaan.
Erityisen hyvä parsapekoni vaatii tietysti myös hyvän pekonin ja meillä Snellmanillahan tehdään aidosti suomalaista pekonia. Suomalaisen lihan lisäksi se nimittäin myös valmistetaan Suomessa. Kunnon pekonia!
Ainekset
-
- 1 nippu tankoparsaa
- 1 pkt Snellmanin Kunnon pekonia
Parsapekoni — Ohje
-
- Huuhtele tankoparsat.
- Leikkaa parsoista noin 1 cm kuivaa kantaa pois.
- Kuori parsat ohuelti noin puolesta välistä alaspäin.
- Kääri pekoni parsan ympärille.
- Laita pekoniin kääritty parsa grilliin muutamaksi minuutiksi tai kypsennä 250-asteisessa uunissa 10-15 minuuttia.
“Pekoni on yksi tykätyimmistä lihatuotteista ja niinpä me haluttiin tehdä omamme mahdollisimman hyvin. Meidän pekoni on aidosti suomalaista. Suomalaisen lihan lisäksi se nimittäin myös valmistetaan Suomessa.”
Tore, tuotekehittäjä