
Salaatinlehtitacot
Maatiaispossun ohut hot honey kasslerpihvi 500 g30min
12
Helppo
Ainekset
- 1 kpl Snellman Maatiaispossun ohut hot honey kasslerpihvi 500 g
- 2 kpl sydänsalaattia
- 100 g tuoreita mansikoita
- 1 kpl hopeasipulia
- 1 kpl pieni vihreä chili
- 100 g fetajuustoa
- 0.5 kpl ruukkua basilikaa
- 1 kpl Jogurttikastike
- 1.5 dl turkkilaista jogurttia (10%)
- 1 kpl limen mehua
- 0.5 tl hunajaa
- 0.2 tl suolaa
- ripaus mustapippuria
- 0.2 tl kuivattua chiliä
Ohje
-
Valmista jogurttikastike sekoittamalla jogurtti, limemehu, hunaja, suola, kuivattu chili ja mustapippuri.
-
Pese ja kuivaa salaatinlehdet. Valitse suurimmat ja tukevimmat lehdet “tacokuoriksi”. Hienonna pienimmät lehdet tacojen täytteeksi.
- Grillaa hot honey -kasslerpihvit grillissä pakkauksen ohjeen mukaan, noin 2–3 minuuttia per puoli. Anna levätä hetki ja leikkaa ohuiksi suikaleiksi. Voit halutessasi kypsentää pihvit myös paistinpannulla.
-
Täytä salaattitacot hienonnetulla salaatilla, mansikkaviipaleilla, hopeasipulilla, kasslerviipaleille, chilillä ja murustetulla fetalla.
-
Viimeistele tacot jogurttikastikkeella ja basilikalla.
Ravintosisältö
/ 100g | / Annos 100 g | |
---|---|---|
Energia | 548 kJ / 132 kcal | 548 kJ / 132 kcal |
Rasva | 9.2 g | 9.2 g |
- josta tyydyttynyttä | 3.9 g | 3.9 g |
Hiilihydraatit | 3.4 g | 3.4 g |
- josta sokereita | 2.8 g | 2.8 g |
Proteiini | 9 g | 9 g |
Ravintokuitu | 0.5 g | 0.5 g |
Suola | 0.8 g | 0.8 g |
Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.