Siirry sisältöön
Äitienpäivä

Äitienpäivä

Äitienpäivä koostuu yhdessäolosta ja hyvästä ruoasta. Kokosimme tähän muutamia ruokalajeja, joista voi koota haluamansa laajuisen äitienpäivän menun. Toki voit myös valita vaikkapa vain aamiaisen ja tarjoilla sen äidille sänkyyn, kuten perinteisiin kuuluu.

Äitienpäivän ruokia Herra Snellmanin tapaan

Äitienpäivä on oiva päivä hemmotella äitiä ja isoäitiä. Ja mikäpä sen parempi tapa hemmotella omia rakkaitaan kuin valmistaa ja tarjota hyvää ruokaa esimerkiksi kauniiden kukkien kera. Myös kaunis ja ajatuksella tehty kortti kuuluu äitienpäivään. 

Yksi tapa valita äitienpäivän ruoka, on antaa äidin tehdä päätös itse. Jos kuitenkin haluaa tehdä äitienpäiväksi kunnon yllätysmenun, niin silloin voi luottaa meillä Snellmanilla testattuihin ja hyväksi todettuihin resepteihin. Moni äiti nimittäin arvostaa perinteisiä suomalaisia herkkuruokia, jotka on valmistettu laadukkaista raaka-aineista.

Suomessa äitienpäivää vietetään toukokuun toisena sunnuntaina. Tähän aikaan vuodesta säätkin saattavat sallia jo keväisen piknikin. Tiesitkö muuten, että äitienpäivä on virallinen liputuspäivä? Sitä se on ollut virallisesti vuodesta 1947.

Äitienpäivänä on lupa nautiskella herkullisesta ruuasta hyvässä seurassa, joten hyvää ruokahalua ja ennen kaikkea oikein hyvää ja ikimuistoista äitienpäivää kaikille äideille!