Nopea voileipäkakku

Arvostelu tuotteesta: 0 / 5
Nopea voileipäkakku 1

Tämä nopea voileipäkakku valmistuu nimensä mukaisesti käden käänteessä. Leipänä käytimme uunirieskaa, mutta myös muut pyöreät rieskat sopivat tähän voileipäkakkuun. Yksinkertaiseen kakkuun hauskan yksityiskohdan tuovat raikkaat kirsikkatomaatit. Sopivaa suolaisuutta kakku saa puolestaan Herra Snellmanin Ohuen ohuista leikkeleistä, jotka sopivat sekä täytteeksi että koristeluun.

5

Ainekset

  • 1 pkt Ohuen ohut kevyesti savustettu kinkku
  • 1 pkt Ohuen ohut pippurinen kinkku
  • 1 pkt Ohuen ohut kinkku
  • 6 siivua uunirieskaa
  • 1 prk kermaviiliä (200 g)
  • 1 pkt yrttituorejuustoa (200g)
  • pilkottua paprikaa
  • rucolaa
  • kirsikkatomaatteja

Tee näin

  1. Sekoita kermaviili ja tuorejuusto kulhossa
  2. Aseta rieska lautaselle ja levitä päälle kermaviili-tuorejuustoseosta
  3. Ripottele päälle pilkottua paprikaa ja asettele päällimmäiseksi kerros Ohuen ohutta kevyesti savustettua kinkkua
  4. Toista kunnes kaikki rieskaviipaleet on käytetty
  5. Levitä viimeinen kerros kermaviili-tuorejuustoseosta myös reunoille
  6. Koristele nopea voileipäkakku rucolalla, Ohuen ohuella pippurisella kinkulla, Ohuen ohuella kinkulla sekä klovnin puolitetuilla kirsikkatomaateilla.

Vinkki!

Nopea voileipäkakku -resepti videolla:

Löydät videon myös Youtubesta.

Leikkeleet-Ohuen-ohuet-leikkeleet

“Me tuotiin nämä ohuen ohuet leikkeleet ensimmäisenä markkinoille 2000 -luvun alussa. Kaikissa meidän ohuen ohuissa leikkeleissä on korkea lihapitoisuus, yli 80 %. Kaikki savustetut leikkeleet savustetaan aidolla leppäsavulla. Siivut on taitettu ja aseteltu pakkaukseen limittäin, jonka ansiosta ne irtoavat toisistaan helposti. Näissä on aidosti ohuet siivut. Missään Snellmanin tuotteissa ei käytetä natriumglutamaattia eikä kamaraa ja me tehdään ne 100 % suomalaisesta lihasta. Näissä on erittäin tasianen väri, eikä näissä ole liikaa sattumia. Siipikarjatuotteissa on erittäin vähän lisäaineita ja kokolihaleikkeleet ovat todella proteiinipitoisia.”

Kai, tuotekehittäjä

Arvioi

Jaa

Kommentit

Muita reseptejä