Siirry sisältöön
Nopea voileipäkakku

Nopea voileipäkakku

Ohuen ohut kevyesti savustettu kinkku 150 g

6

20min työaika | 20min kokonaisaika

Helppo

Tämä helppo ja nopea voileipäkakku valmistuu nimensä mukaisesti käden käänteessä. Leipänä käytimme uunirieskaa, mutta myös muut pyöreät rieskat sopivat tähän voileipäkakkuun. Yksinkertaiseen kakkuun hauskan yksityiskohdan tuovat raikkaat kirsikkatomaatit. Sopivaa suolaisuutta kakku saa puolestaan Herra Snellmanin Ohuen ohuista leikkeleistä, jotka sopivat sekä täytteeksi että koristeluun.

Ainekset

Nopea voileipäkakku

Ohje

Sekoita kermaviili ja tuorejuusto kulhossa. Aseta rieska lautaselle ja levitä päälle kermaviili-tuorejuustoseosta.

Ripottele päälle pilkottua paprikaa ja asettele päällimmäiseksi kerros Ohuen ohutta kevyesti savustettua kinkkua.

Toista kunnes kaikki rieskaviipaleet on käytetty. Levitä viimeinen kerros kermaviili-tuorejuustoseosta myös reunoille.

Koristele nopea voileipäkakku rucolalla, Ohuen ohuella pippurisella kinkulla, Ohuen ohuella kinkulla sekä puolitetuilla kirsikkatomaateilla.

Ravintosisältö

/ 100g / Annos 260 g
Energia 598 kJ / 143 kcal 1555 kJ / 372 kcal
Rasva 6.9 g 17.9 g
- josta tyydyttynyttä 4.1 g 10.6 g
Hiilihydraatit 10.9 g 28.4 g
- josta sokereita 3.5 g 9.1 g
Proteiini 8 g 22 g
Ravintokuitu 1.4 g 3.6 g
Suola 0.7 g 1.8 g

Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.

maistoitko jo? 
kerro mitä tykkäsit facebookissa.

Tallenna

Ostoslistalle