Härkäruukku

Härkäruukku 1

Tämä täyteläisen pehmeä härkäruukku on helppo valmistaa, mutta silti lopputulos on jotakin uskomattoman hyvää. Annos sopii loistavasti myös vaativampaan makuun. Meillä Snellmanilla testattu ja hyväksi todettu resepti, ole hyvä!

4 75 min

Ainekset

  • 400 g naudan paistisuikale
  • 1 dl soijakastiketta
  • 1 rkl sinappia
  • 6 dl kuohukermaa
  • 1 tl mustapippurirouhetta
  • 1 rkl voita paistamiseen

Härkäruukku — Ohje

  1. Laita soijakastike ja sinappi kattilaan ja sekoita. Lisää kattilaan kerma ja anna kiehua hetken miedolla lämmöllä.
  2. Paista lihat pannulla ruskeiksi ja lisää kattilaan.
  3. Keitä kastiketta miedolla lämmöllä noin tunnin tai kunnes lihat ovat mureita. 

  4. Ps. Mikäli kastiketta jää, voit yhdistää sen seuraavana päivänä perunasuikaleisiin ja tehdä herkullisen uunivuoan.
Suikaleet ja kuutiot

“Meillä suikaleet ja kuutiot tehdään aina pakastamattomasta suomalaisesta lihasta eikä niihin lisätä vettä tai käytetä ruiskusuolausta. Ja kyllähän ne ruskistuu kauniisti ja pysyy irtonaisina pannulla.”

Kai, tuotekehittäjä

Arvioi

Jaa

Kommentit