Härkäruukku

Härkäruukku 1

Tämä täyteläisen pehmeä härkäruukku on helppo valmistaa, mutta silti lopputulos on jotakin uskomattoman hyvää. Annos sopii loistavasti myös vaativampaan makuun. Meillä Snellmanilla testattu ja hyväksi todettu resepti, ole hyvä!

4 75 min

Ainekset

  • 400 g naudan paistisuikale
  • 0.75 dl soijakastiketta
  • 1 rkl sinappia
  • 6 dl kuohukermaa
  • 1 tl mustapippurirouhetta
  • 1 rkl voita paistamiseen

Härkäruukku — Ohje

  1. Laita soijakastike ja sinappi kattilaan ja sekoita. Lisää kattilaan kerma ja anna kiehua hetken miedolla lämmöllä.
  2. Paista lihat pannulla ruskeiksi ja lisää kattilaan.
  3. Keitä kastiketta miedolla lämmöllä noin tunnin tai kunnes lihat ovat mureita. 

  4. Ps. Mikäli kastiketta jää, voit yhdistää sen seuraavana päivänä perunasuikaleisiin ja tehdä herkullisen uunivuoan.

Vinkki!

Katso myös lihapata uunissa ranskalaisittain -resepti, jonka salaisuus piilee niin ikään laadukkaassa lihassa ja pitkässä haudutuksessa.

Suikaleet ja kuutiot

“Meillä suikaleet ja kuutiot tehdään aina pakastamattomasta suomalaisesta lihasta joka tulee meidän perhetiloilta.  Näillä pääsee tekemään melkein mitä vain hyvää keittiössä, vain oma mielikuvitus ja maku toimikoon rajana!”

Kai, tuotekehittäjä

Arvioi

Jaa

Kommentit