Tomaatti ja fetajuustobruschetta

Tomaatti ja fetajuustobruschetta 1

Si, si, bruchetta! Parempaa alkuruokaa saa hakea. Tomaatti fetajustobruchetta sisältää makuja, joista haluaa päästä nauttimaan kerta toisensa jälkeen. Meillä Snellmanilla testattu ja hyväksi todettu resepti, ole hyvä!

4 40 min

Ainekset

  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 0.5 kynsi valkosipulia
  • 4 viipaletta patonkia
  • 2 tomaattia
  • 0.5 dl silputtua basilikaa
  • 1 rkl olivilöljyä
  • 0.5 rkl valkoviinietikkaa
  • 1 ripaus suolaa
  • 1 ripaus pippuria
  • 0.5 dl fetajuustoa

Tomaatti ja fetajuustobruschetta — Ohje

  1. Lämmitä uuni 225 asteeseen. Sekoita oliviöljy ja murskattu valkosipuli, sivele patonkiviipaleiden päälle. Paahda uunissa kunnes viipaleet ovat kullanruskeita, noin 10 min.
  2. Leikkaa tomaatit kuutioiksi ja lisää joukkoon silputtu basilika, oliviöljy ja valkoviinietikka. Mausta suolalla ja pippurilla.
  3. Laita nokare tomaattiseosta jokaisen leivän päälle ja ripottele päälle fetajuustoa.

Arvioi

Jaa

Kommentit

Muita reseptejä