Tomaatti ja fetajuustobruschetta
Si, si, bruchetta! Parempaa alkuruokaa saa hakea. Tomaatti fetajustobruchetta sisältää makuja, joista haluaa päästä nauttimaan kerta toisensa jälkeen. Meillä Snellmanilla testattu ja hyväksi todettu resepti, ole hyvä!
4
40 min
Ainekset
-
- 1 rkl oliiviöljyä
- 0.5 kynsi valkosipulia
- 4 viipaletta patonkia
- 2 tomaattia
- 0.5 dl silputtua basilikaa
- 1 rkl olivilöljyä
- 0.5 rkl valkoviinietikkaa
- 1 ripaus suolaa
- 1 ripaus pippuria
- 0.5 dl fetajuustoa
Tomaatti ja fetajuustobruschetta — Ohje
-
- Lämmitä uuni 225 asteeseen. Sekoita oliviöljy ja murskattu valkosipuli, sivele patonkiviipaleiden päälle. Paahda uunissa kunnes viipaleet ovat kullanruskeita, noin 10 min.
- Leikkaa tomaatit kuutioiksi ja lisää joukkoon silputtu basilika, oliviöljy ja valkoviinietikka. Mausta suolalla ja pippurilla.
- Laita nokare tomaattiseosta jokaisen leivän päälle ja ripottele päälle fetajuustoa.