Tomat- och fetaostbruchetta

Tomaatti ja fetajuustobruschetta 1

Si, si, bruchetta! Läckrare tilltugg får du leta länge efter.

4 40 min

Ingredienser

  • 1 msk olivolja
  • 0.5 vitlök
  • 4 skivor batong
  • 2 tomater
  • 0.5 dl hackad basilika
  • 1 msk olivolja
  • 0.5 msk vitvinsvinäger
  • 1 nypa salt
  • 1 nypa peppar
  • 0.5 dl fetaost

Tomat- och fetaostbruchetta — Gör så här

  1. Sätt ugnen på 225 °C. Blanda olivolja med krossad vitlök, pensla batongskivorna med vitlöksoljan, och rosta i ugn på 225 °C tills skivorna är gyllenbruna, ca 10 minuter. Skär tomaterna i små tärningar, tillsätt basilika, olivolja och vinäger. Smaka av med salt och peppar. Sätt en klick tomatröra på varje batongskiva, strö över lite fetaost över.

Rate

Dela

Kommentarer