Täytetyt letut
Täytetyt letut ovat maistuva ja oiva annos, johon saa uutta makua täytettä vaihtamalla. Pidätpä sitten jauhelihasta, kinkusta, kalkkunasta tai meetvurstista, meiltä löytyy sinulle laadukas täytevaihtoehto. Testaa yksi tai halutessasi vaikka kaikki eri täytevaihtoehdot ja nauti!
4
30 min
Ainekset
- Lettutaikina
-
- 5 dl maitoa
- 1 prk ananasmurskaa
- 4 rkl chilikastiketta
- 4 kananmunaa
- 3 dl vehnäjauhoa
- 1 ripaus suolaa
- voita paistamiseen
- Meetvurstitäyte
-
- 1 pkt Snellmanin kotimaista meetvurstisuikaleita
- 1 purjo
- 1 paprikaa
- 1 tomaatti
- 100 g tuorejuustoa
- juustoraastetta päälle
- Jauhelihatäyte
-
- 1 pkt Kunnon paistijauhelihaa
- tacomaustetta
- 150 g mozzarellajuustoa
- 1 sipuli
- Kinkkutäyte
-
- 1 prk tuorejuustoa
- 1 pkt Ohuen ohut kinkku
- 1 kesäkurpitsa
- 1 punasipuli
- Kalkkunatäyte
-
- 1 pss Kalkkunanfileesuikale
- 100 g homejuustoa
Täytetyt letut — Ohje
-
- Vatkaa kananmunat, lisää muut ainekset.
- Paista letut voissa. Voit paistaa letut jo päivää ennen tarjoilua.
- Tee täyte. Täytä letut ja kääri rullalle, asettele uunivuokaan.
- Kuorruta täytettyjä lettuja uunissa 225 ateessa noin 15 min.
Jauheliha on olennainen osa ruokakulttuuriamme ja monissa perheissä sitä syödään viikoittain. Me Snellmanilla haluamme, että kotikokeilla on mahdollisuus valita arkeensa laadukkaita tuotteita ja siksi teemme myös kaikkein tavallisimmat tuotteet parhaalla mahdollisella tavalla.
On jauhelihaa.
Ja sitten on tätä Kunnon jauhelihaa.