Täytetyt letut

Täytetyt letut meetvurstitäytteellä

Täytetyt letut ovat maistuva ja oiva annos, johon saa uutta makua täytettä vaihtamalla. Pidätpä sitten jauhelihasta, kinkusta, kalkkunasta tai meetvurstista, meiltä löytyy sinulle laadukas täytevaihtoehto. Testaa yksi tai halutessasi vaikka kaikki eri täytevaihtoehdot ja nauti!

4 30 min

Ainekset

Lettutaikina
  • 5 dl maitoa
  • 1 prk ananasmurskaa
  • 4 rkl chilikastiketta
  • 4 kananmunaa
  • 3 dl vehnäjauhoa
  • 1 ripaus suolaa
  • voita paistamiseen
Meetvurstitäyte
  • 1 pkt Snellmanin kotimaista meetvurstisuikaleita
  • 1 purjo
  • 1 paprikaa
  • 1 tomaatti
  • 100 g tuorejuustoa
  • juustoraastetta päälle
Jauhelihatäyte
  • 1 pkt Kunnon paistijauhelihaa
  • tacomaustetta
  • 150 g mozzarellajuustoa
  • 1 sipuli
Kinkkutäyte
  • 1 prk tuorejuustoa
  • 1 pkt Ohuen ohut kinkku
  • 1 kesäkurpitsa
  • 1 punasipuli
Kalkkunatäyte
  • 1 pss Kalkkunanfileesuikale
  • 100 g homejuustoa

Täytetyt letut — Ohje

  1. Vatkaa kananmunat, lisää muut ainekset.
  2. Paista letut voissa. Voit paistaa letut jo päivää ennen tarjoilua.
  3. Tee täyte. Täytä letut ja kääri rullalle, asettele uunivuokaan.
  4. Kuorruta täytettyjä lettuja uunissa 225 ateessa noin 15 min.
Kunnon jauheliha

Rakastettu koska ei pakastettu

Snellmanin Kunnon jauheliha on aina tuoretta, pakastamatonta, 100-prosenttisesti suomalaista lihaa perhetiloilta.

On jauhelihaa.
Ja sitten on tätä Kunnon jauhelihaa.

Arvioi

Jaa

Kommentit