Fyllda plättar
Fyllda plättar med valfri fyllning. Herr Snellmans recept, varsågod!
4
30 min
Ingredienser
-
- 1 brk ananaskross
- 4 msk chilisås
- 4 st ägg
- 5 dl mjölk
- 3 dl vetemjöl
- 1 nypa salt
- smör för stekning
- Medvurstfyllning
-
- 1 påse Salamistrimlor
- 1 liten bit purjo
- 1 liten bit paprika
- 1 st tomat
- 100 g färskost
- riven ost på
- Maletköttfyllning
-
- 1 paket stekmalet kött
- tacokrydda
- 150 g mozzarellaost
- hackad lök
- Skinkfyllning
-
- 1 påse Skinkstrimlor
- 1 brk färskost
- 1 liten bit zucchini
- 1 st rödlök
- Kalkonfyllning
-
- 1 paket Inhemsk palvad kalkon
- 100 g mögelost
Fyllda plättar — Gör så här
-
- Vispa äggen, och tillsätt övriga ingredienser. Stek plättarna i smör. Du kan steka plättarna redan en dag innan serveringen. Gör fyllningen. Fyll plättarna och gör en rulle av dem, sätt i en ugnsform. Gratinera i ugnen i 225 grader i ca 15 minuter.
Du myser
när vi inte fryser
Snellmans Riktigt malet kött är aldrig fruset, alltid färskt och 100-procent inhemskt kött från våra famijegårdar.
Det finns malet kött.
Och sen finns det Riktigt malet kött.