Fyllda plättar

Täytetyt letut 1

Fyllda plättar med valfri fyllning. Herr Snellmans recept, varsågod!

4 30 min

Ingredienser

  • 1 brk ananaskross
  • 4 msk chilisås
  • 4 ägg
  • 5 dl mjölk
  • 3 dl vetemjöl
  • 1 nypa salt
  • smör för stekning
Medvurstfyllning
  • 1 Salamistrimlor
  • 1 bit purjo
  • 1 bit paprika
  • 1 tomat
  • 100 g färskost
  • riven ost på
Maletköttfyllning
  • 1 stekmalet kött
  • 1 tacokrydda
  • 150 g mozzarellaost
  • 1 lök
Skinkfyllning
  • 1 Skinkstrimlor
  • 1 brk färskost
  • 1 bit zucchini
  • 1 rödlök
Kalkonfyllning
  • 1 Kalkonfiléstrimlor
  • 100 g mögelost

Fyllda plättar — Gör så här

  1. Vispa äggen, och tillsätt övriga ingredienser. Stek plättarna i smör. Du kan steka plättarna redan en dag innan serveringen. Gör fyllningen. Fyll plättarna och gör en rulle av dem, sätt i en ugnsform. Gratinera i ugnen i 225 grader i ca 15 minuter.
  2. Herra Snellmanin resepti, ole hyvä!
  3. På bilden finns Fyllda plättar med medvurstfyllning.
Snellman_jauheliha_landingpage_banner_svenska

“Vi kombinerade en bra produkt med en bra förpackning. Den nya förpackningen för Riktigt malet kött är Finlands mest ekologiska maletköttförpackning, samtidigt förbättrades också produktens egenskaper.”

Rate

Dela

Kommentarer