Fyllda plättar

Täytetyt letut 1

Fyllda plättar med valfri fyllning. Herr Snellmans recept, varsågod!

4 30 min

Ingredienser

  • 1 brk ananaskross
  • 4 msk chilisås
  • 4 ägg
  • 5 dl mjölk
  • 3 dl vetemjöl
  • 1 nypa salt
  • smör för stekning
Medvurstfyllning
  • 1 Salamistrimlor
  • 1 bit purjo
  • 1 bit paprika
  • 1 tomat
  • 100 g färskost
  • riven ost på
Maletköttfyllning
  • 1 stekmalet kött
  • 1 tacokrydda
  • 150 g mozzarellaost
  • 1 lök
Skinkfyllning
  • 1 Skinkstrimlor
  • 1 brk färskost
  • 1 bit zucchini
  • 1 rödlök
Kalkonfyllning
  • 1 Kalkonfiléstrimlor
  • 100 g mögelost

Fyllda plättar — Gör så här

  1. Vispa äggen, och tillsätt övriga ingredienser. Stek plättarna i smör. Du kan steka plättarna redan en dag innan serveringen. Gör fyllningen. Fyll plättarna och gör en rulle av dem, sätt i en ugnsform. Gratinera i ugnen i 225 grader i ca 15 minuter.
  2. Herra Snellmanin resepti, ole hyvä!
  3. På bilden finns Fyllda plättar med medvurstfyllning.
Snellman_jauheliha_landingpage_banner_svenska

“Vi kombinerade en bra produkt med en bra förpackning. Den nya förpackningen för Riktigt malet kött är Finlands mest ekologiska maletköttförpackning, samtidigt förbättrades också produktens egenskaper.”

Rate

Dela

Kommentarer

Fler recept