
Chorizomunakas
3
15min kokonaisaika
Helppo
Maukas ja ruokaisa chorizomunakas sopii hyvin vaikkapa brunssille tai runsaammaksi aamupalaksi. Chorizomunakas on nopea ja todella helppo valmistaa, ja se on kevyempi ruokavaihtoehto pienempään nälkään.
3
15min kokonaisaika
Helppo
Riko munien rakenne kevyesti haarukalla sekoittaen.
Lisää munien sekaan maito, ripaus suolaa ja mustapippuria.
Pilko chorizot ja ruskista niitä hetki pannulla tilkassa öljyä.
Lisää kananmunaseos makkaroiden päälle.
Vedä puulastalla kevyesti munamassaa reunaoilta pannun keskiosaa kohti paiston alkuvaiheessa.
Vähennä lämpötilaa, ja paista, kunnes kananmuna on hyytynyt.
Tarjoile paistetun parsan ja tuoreen babypinaatin tai höyrytetyn parsakaalin kera.
/ 100g | / Annos 290 g | |
---|---|---|
Energia | 560 kJ / 135 kcal | 1623 kJ / 391 kcal |
Rasva | 10 g | 30 g |
- josta tyydyttynyttä | 3.6 g | 10.4 g |
Hiilihydraatit | 1.9 g | 5.4 g |
- josta sokereita | 1.7 g | 4.9 g |
Proteiini | 9 g | 25 g |
Ravintokuitu | 1.2 g | 3.6 g |
Suola | 1 g | 3 g |
Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.
Tallenna
Ostoslistalle