Chorizomunakas

Chorizomunakas

Maukas ja ruokaisa chorizomunakas sopii hyvin vaikkapa brunssille tai runsaammaksi aamupalaksi. Chorizomunakas on nopea ja todella helppo valmistaa, ja se on kevyempi ruokavaihtoehto pienempään nälkään.

Ainekset

  • 1 paketti Snellmanin Chorizoa
  • 4 kananmunaa
  • 0,5 dl maitoa
  • suolaa
  • mustapippuria
  • nippu paistettua parsaa
  • pussillinen babypinaattia

Chorizomunakas — Ohje

  1. Riko munien rakenne kevyesti haarukalla sekoittaen.
  2. Lisää munien sekaan maito, ripaus suolaa ja mustapippuria.
  3. Pilko chorizot ja ruskista niitä hetki pannulla tilkassa öljyä.
  4. Lisää kananmunaseos makkaroiden päälle.
  5. Vedä puulastalla kevyesti munamassaa reunaoilta pannun keskiosaa kohti paiston alkuvaiheessa.
  6. Vähennä lämpötilaa, ja paista, kunnes kananmuna on hyytynyt.
  7. Tarjoile paistetun parsan ja tuoreen babypinaatin tai höyrytetyn parsakaalin kera.
Makkarat All Natural

”Nämä meidän All Natural -tuotteet on kokonaan lisäaineettomia. Ja vaikka se kuulostaakin yksinkertaiselta, niin aika monta vuotta me jouduttiin tekemään töitä, että saatiin näistä juuri niin hyviä kuin haluttiin. Ratkaisu oli lopulta laittaa enemmän lihaa ja kokeilla erilaisia mausteyhdistelmiä. Nyt on kuitenkin helppo todeta, että kyllä kannatti.”

Kim, tuotekehittäjä

Arvioi

Jaa

Kommentit