Chorizomunakas

Chorizomunakas

Maukas ja ruokaisa chorizomunakas sopii hyvin vaikkapa brunssille tai runsaammaksi aamupalaksi. Chorizomunakas on nopea ja todella helppo valmistaa, ja se on kevyempi ruokavaihtoehto pienempään nälkään.

Ainekset

  • 1 paketti Snellmanin Chorizoa
  • 4 kananmunaa
  • 0,5 dl maitoa
  • suolaa
  • mustapippuria
  • nippu paistettua parsaa
  • pussillinen babypinaattia

Chorizomunakas — Ohje

  1. Riko munien rakenne kevyesti haarukalla sekoittaen.
  2. Lisää munien sekaan maito, ripaus suolaa ja mustapippuria.
  3. Pilko chorizot ja ruskista niitä hetki pannulla tilkassa öljyä.
  4. Lisää kananmunaseos makkaroiden päälle.
  5. Vedä puulastalla kevyesti munamassaa reunaoilta pannun keskiosaa kohti paiston alkuvaiheessa.
  6. Vähennä lämpötilaa, ja paista, kunnes kananmuna on hyytynyt.
  7. Tarjoile paistetun parsan ja tuoreen babypinaatin tai höyrytetyn parsakaalin kera.

Arvioi

Jaa

Kommentit