Siirry sisältöön
Chorizomunakas

Chorizomunakas

All Natural Chorizo grillimakkara 230 g

3

15min kokonaisaika

Helppo

Maukas ja ruokaisa chorizomunakas sopii hyvin vaikkapa brunssille, runsaammaksi aamupalaksi tai helpoksi lounaaksi. Chorizomunakas on nopea ja todella helppo valmistaa. Lisukkeet voi valita vaikka vuodenajan mukaan: keväällä parsaa, kesällä tuoretta pinaattia ja syksyllä vaikkapa maukasta lehti- tai parsakaalia.

Ainekset

Chorizomunakas
Lisäksi
  • 1 kpl nippu vihreää parsaa
  • 50 g pinaattia
  • 1 dl kirsikkatomaatteja

Ohje

Riko munien rakenne kevyesti haarukalla sekoittaen.

Lisää munien sekaan maito, ripaus suolaa ja mustapippuria.

Pilko chorizot ja ruskista niitä hetki pannulla tilkassa öljyä.

Lisää kananmunaseos makkaroiden päälle.

Vedä puulastalla kevyesti munamassaa reunaoilta pannun keskiosaa kohti paiston alkuvaiheessa.

Vähennä lämpötilaa, ja paista, kunnes kananmuna on hyytynyt.

Tarjoile esimerkiksi paistetun parsan ja tuoreen babypinaatin tai höyrytetyn parsakaalin kera.

Ravintosisältö

/ 100g / Annos 290 g
Energia 562 kJ / 135 kcal 1628 kJ / 392 kcal
Rasva 10.3 g 29.9 g
- josta tyydyttynyttä 3.5 g 10.1 g
Hiilihydraatit 1.9 g 5.4 g
- josta sokereita 1.8 g 5.1 g
Proteiini 9 g 26 g
Ravintokuitu 1.2 g 3.6 g
Suola 1 g 3 g

Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.

maistoitko jo? 
kerro mitä tykkäsit facebookissa.

Tallenna

Ostoslistalle