Chorizomelett

Chorizomunakas

Brunsch eller morgonmål, ingen skillnad. Genom att kombinera en klassisk omelett och vår chorizo får du en smarrig Chorizomelett! Lätt, gott och smidigt.

Ingredienser

  • 1 pkt Snellmans Chorizo
  • 4 st ägg
  • 0,5 dl mjölk
  • salt
  • svartpeppar
  • 1 knippe stekt sparris
  • 1 påse färsk babyspenat

Chorizomelett — Gör så här

  1. Rör ihop äggen strukturellt med en gaffel. Tillsätt mjölk samt lite salt och peppar.
  2. Hacka Chorizon och bryn i en oljad panna för att ge lite färg. Häll äggröran över korven.
  3. Använd en stekspade i träd för att hålla blandningen lös från kanterna inledningsvis.
  4. Tag ned på värmen och stek tills din chorizomelett börjar få struktur.
  5. Servera med sparris och babyspenat, eller ångkokt broccoli.
Korvar All Natural

”Våra All Natural-produkter är helt tillsatsfria. Det kanske låter enkelt, men det innebar många års arbete för att få produkterna så bra som vi ville ha dem. Lösningen var i slutändan att tillsätta ännu mera kött och testa olika kryddblandningar. Nu kan man enkelt konstatera att det minsann lönade sig.”

Kim, produktutvecklare

Rate

Dela

Kommentarer