Leikkelerullat

Leikkelerullat 1

Piparjuurituorejuusto ja ylikypsä kinkku ovat yksinkertaisesti lyömätön yhdistelmä millaiseen juhlapöytään tahansa. Tätä herkkua voi hyvinkin valmistaa myös itselleen pelkkään pikkusuolaisen nälkään. Tuorejuustoa ja leikkeleitä vaihtamalla saat aikaiseksi lähes loputtomiin erilaisia makuelämyksiä. Meillä Snellmanilla hyväksi todettu resepti, ole hyvä!

12 30 min

Ainekset

  • 1 pkt Tosi mureaa naudanpaisti
  • 1 pkt Tosi mureaa palvikinkkua
  • 1 prk piparjuurituorejuustoa
  • 1 prk crème fraichea
  • 1 paprika

Leikkelerullat — Ohje

  1. Asettele leikkeleviipaleet voipaperin päälle limittäin. Notkista tuorejuusto creme fraîchélla ja levitä seos leikkeleille. Rullaa lopuksi kasaan käyttäen voipaperia apuna.
  2. Laita rulla hetkeksi pakastimeen, jotta se on helpompi paloitella.
  3. Koristele paprikakuutioilla.

Vinkki!

Juhlapöytään saa herkullista täydennystä yksinkertaisista, mutta todella maukkaista rieskarullista. Kokeile rieskarullat-ohjettamme, jossa rieska saa sisäänsä Ohuen ohutta keittokinkkua.

Tosi mureat leikkeleet

”Näitä me sanotaan Tosi mureiksi ja ihan syystä. Pitkä kypsytys tekee lihasta erinomaisen mureaa ja herkullista.  Ja totta kai me valmisetaan Tosi mureat leikkeleet samojen periaatteiden mukaisesti kuin muutkin tuotteet. Eli parhaista raaka-aineista huolellisesti ja ammattitaidolla, aivan kuin ne tehtäisiin vain meille itsellemme.”

Robert, tuotekehittäjä

Arvioi

Jaa

Kommentit