Charkrullar
Charkrullar med pepparrotssmak. Detta är något utöver det vanliga.
10
30 min
Ingredienser
-
- 1 pkt Riktigt mör palvad skinka
- 1 pkt Riktigt mör nötstek
- 1 brk Färskost med pepparrot
- 1 brk crème fraiche
- 1 paprika
Charkrullar — Gör så här
-
- Lägg charkskivorna i omlott på ett smörpapper. Blanda ut färskost med crème fraiche och bred ut röran på charkskivorna. Rulla ihop till en rulle med hjälp av smörpappret.
- Lägg in rullen i frysen en liten stund så är det lättare att skära upp i skivor. Garnera med hackad paprika.
”De här smörgåspåläggen kallar vi Riktigt möra och det av en anledning. Lång tillredning gör köttet utomordentligt mört och saftigt. Och naturligtvis tillverkar vi Riktigt möra pålägg enligt samma principer som vi tillverkar alla våra andra produkter: av de bästa råvarorna, med noggrannhet och kompetens, precis som om vi gjorde till oss själva.”
Robert, Produktutvecklare