Siirry sisältöön
Pihvit

Pihvit

Pihvit ovat ehdottomasti ruokamaailman aatelia. Loistokkaan laatupihvin rinnalle sopivat erinomaisesti esimerkiksi kauden kasvikset, raikas salaatti, maustevoi tai kastike. Meillä Snellmanilla valmistetut mureat ja lihaiset pihvit sopivine lisukkeineen haluaa takuulla tuoda ruokapöytään kerta toisensa jälkeen.

Pihvi kruunaa aterian kuin aterian

Maukas ja murea pihvi on monen valinta, kun kysytään suosikkiannosta ravintolassa. Onneksi herkullisia pihvejä voi valmistaa ja nauttia helposti myös kotikeittiössä.

Meillä Snellmanilla valmistetusta valikoimasta löydät kyllä itsellesi sopivimmat vaihtoehdot tilanteeseen kuin tilanteeseen. Kokeile esimerkiksi Snellmanin Maatiaispossun sisäfileetä, Snellmanin lehtipihvejä porsaan ulkofleestä, Snellmanin lehtipihviä naudan ulkofileestä tai Snellmanin porsaan sisäfileetä. 

Haluaa kuitenkin muistuttaa, että pihvit kaipaavat hieman erityishuolenpitoa ennen kokkaamista. Kannattaakin ottaa liha huoneenlämpöön noin tunti ennen valmistusta. Kannattaa myös katsoa tarkalla silmällä reseptistä, jos lihan ennakkovalmisteluissa on muita erityistoiveita.

Kokosimme nämä pihvireseptit sinua varten, joten kokeile ja löydä sinulle sopivin ateria!