Entrecôte grillissä

Arvio 5 5:stä perustuen 1 asiakkaan arvotukseen.
Entrecôte grillissä

Entrecôte valmistuu meheväksi grillissä. Tämä entrecôte saa makua pintaan hierotusta grillimausteesta. Lihan sopivasta kypsyydestä pitää huolta paistomittari, jonka ansiosta liha ei pääse paistumaan liian kuivaksi. Tarjoile grillattu entrecôte esimerkiksi salaatin, grillattujen kasvisten ja uusien perunoiden kera.

6

Ainekset

Entrecôte
  • 1 pkt Snellmanin Naudan entrecoté pihvifilee
  • grillimaustetta
Entrecote pihvit grillissä
  • 1 pkt Snellmanin Naudan entrecoté 2 kpl
  • grillimaustetta

Tee näin

Entrecôte
  1. Ota entrecôte huoneenlämpöön vähintään puoli tuntia ennen grillausta.
  2. Hiero mausteita fileen pintaan, esim. grillimaustetta. Anna maustua hetken.
  3. Laita lihaan paistomittari.
  4. Grillaa fileeseen kaunis pinta, laske grillin lämpöä ja jatka grillausta välillä käännellen kunnes paistomittari näyttää 55-60°C.
  5. Nosta filee pois ja kääri folioon, annan vetäytyä hetken.
Entrecôte pihvit grillissä
  1. Ota liha huoneenlämpöön vähintään puoli tuntia ennen grillausta.
  2. Hiero mausteita pintaan, esim. grillimaustetta. Anna maustua hetken.
  3. Grillaa pihvejä parilalla noin 2 min. per puoli.
  4. Nosta pihvit grillistä ja kääri folioon, annan vetäytyä hetken.
Fileet ja paistit

“Nämä meidän fileet ja paistit on suomalaista lihaa parhaimmillaan. Gm-vapaa liha tulee suoraan perhetiloilta tänne Pietarsaareen, missä se leikataan käsin. Ja vaihtoehtojakin löytyy moneen makuun.”

Robert, tuotekehittäjä

Arvioi

Jaa

Kommentit

Muita reseptejä