Täytetyt lehtipihvit

Täytetyt lehtipihvit 1

Lehtipihvejä pekonin kera. Herra Snellmanin resepti, ole hyvä!

4 30 min

Ainekset

  • 2 pkt Snellmanin naudan lehtipihvi ulkofileestä
  • 2 pkt Kunnon pekonia
  • 8 rkl paprikasulatejuustoa

Täytetyt lehtipihvit — Ohje

  1. Täytä lehtipihvit sulatejuustolla ja pekonilla, kääri rullalle.
  2. Asettele vuokaan ja paista uunissa 220 asteessa noin 20 minuuttia.
  3. Herra Snellmanin resepti, ole hyvä!

Vinkki!

Pekonin nälkään kannattaa testata pekonisalaattia.

Pihvit Snellman

“Hyvä pihvi on murea ja mehukas. Näihin meidän pihveihin me käytetään aina suomalaista possua ja nautaa meidän omilta perhetiloilta. Liha leikataan käsin eikä siihen lisätä vettä. Valinnanvaraakin on makujen suhteen mukavasti.”

Ove, tuotekehittäjä

Arvioi

Jaa

Kommentit