Täytetyt lehtipihvit

Täytetyt lehtipihvit 1

Lehtipihvejä pekonin kera. Herra Snellmanin resepti, ole hyvä!

4 30 min

Ainekset

  • 1 pkt Naudan ohuen ohut sisäpaisti (n. 400 g)
  • 1 pkt pekonia
  • 4 rkl paprikasulatejuustoa
Maatiaispossun ohuen ohut filee 1

Tee näin

  1. Täytä lehtipihvit sulatejuustolla ja pekonilla, kääri rullalle.
  2. Asettele vuokaan ja paista uunissa 220 asteessa noin 20 minuuttia.
  3. Herra Snellmanin resepti, ole hyvä!
Pihvit Snellman

“Hyvä pihvi on murea ja mehukas. Näihin meidän pihveihin me käytetään aina suomalaista possua ja nautaa meidän omilta perhetiloilta. Liha leikataan käsin eikä siihen lisätä vettä. Valinnanvaraakin on makujen suhteen mukavasti.”

Ove, tuotekehittäjä

Arvioi

Jaa

Kommentit

Muita reseptejä