Naudan ulkofilee ja paistettu kaali
Naudan ulkofilee kaalipedillä on annos, joka sopii vaativampaankin makuun. Lihan valmistuksessa kannattaa kuitenkin muistaa muutama kikka, jotta liha on mahdollisimman maukas. Ensinnäkin ota liha ajoissa lämpiämään ennen paistamista. Muista myös kääräistä se hetkeksi folioon ennen tarjoilua. Meillä Snellmanilla hyväksi todettu resepti, ole hyvä!
4
20 min
Ainekset
-
- 4 Naudan mureutettu ulkofileepihvi 2 kpl
- 1 kaali
- 1 ripaus suolaa
- 1 ripaus pippuria
Naudan ulkofilee ja paistettu kaali — Ohje
-
- Naudan mureutettu ulkofileepihvi: Ota pihvit huoneenlämpöön tuntia ennen paistamista. Paista pihvit kuumalla pannulla molemmin puolin. Medium pihvin saat paistamalla noin 1,5 min/puoli.
- Paistettu kaali: Suikaloi kaali ja paista pannulla voissa kunnes kaali pehmenee. Mausta suolalla ja pippurilla. Tarjoile pihvin kera.
“Hyvä pihvi on murea ja mehukas. Näihin meidän pihveihin me käytetään aina suomalaista possua ja nautaa meidän omilta perhetiloilta. Liha leikataan käsin eikä siihen lisätä vettä. Valinnanvaraakin on makujen suhteen mukavasti.”
Ove, tuotekehittäjä