Nöt ytterfilé och stekt kål

Naudan ulkofilee ja paistettu kaali 1

Biff av nötytterfilé på kålbädd. Herr Snellmans recept, varsågod!

4 20 min

Ingredienser

  • 4 Biff av nötytterfilé
  • 1 kålhuvud
  • 1 nypa salt
  • 1 nypa peppar

Nöt ytterfilé och stekt kål — Gör så här

  1. Ta fram biffarna i rumsvärme en timme innan stekning. Stek biffarna i en het panna på båda sidorna. En mediumstekt biff får du genom att steka biffarna ca 1,5 min/sida.
  2. Strimla kålen och stek i stekpanna tills kålen mjuknar. Krydda med salt och peppar. Servera med en biff.
  3. Herr Snellmans recept, varsågod!
Biffar-Snellman

“En bra biff är mör och saftig. Till våra biffar används alltid finländsk gris och nöt från våra egna familjegårdar. Köttet skärs för hand och inget vatten tillsätts. Här finns biffar för alla smaker.”

Ove, produktutvecklare

Rate

Dela

Kommentarer