Paistettu maksa pekonin ja kapriksen kera

Paistettu maksa pekonin ja kapriksen kera 1

Maksa pitää puolukoista. Puolukat pitävät maksasta. Niin yksinkertaista, niin hyvää.

4 15 min

Ainekset

  • 600 g Snellmanin Naudan maksaa
  • 1 ripaus suolaa
  • 1 ripaus pippuria
  • 2 rkl voita tai margariinia
  • 4 rkl kapriksia
  • 70 g pekonia
  • 2 dl ruokakermaa
  • 1 dl vettä
  • 1 rkl lihafondia
  • 1 rkl Maizena-suurustetta

Paistettu maksa pekonin ja kapriksen kera — Ohje

  1. Puhdista kalvot maksasta. Leikkaa maksa sen jälkeen noin 1 cm paksuiksi viipaleiksi.
  2. Suolaa ja pippuroi viipaleet. Paista viipaleet paistinpannulla ja ota pois levyltä. Pidä kuitenkin lämpimänä.
  3. Leikkaa pekoni pienemmiksi paloiksi ja paista kapriksen kera pannulla. Kaada joukkoon kermaa, vettä ja lihafondia. Suurusta Maizenalla ja mausta suolalla ja pippurilla.
  4. Tarjoile maksa ja kastike perunamuusin ja puolukkasoseen kera.

Arvioi

Jaa

Kommentit

Muita reseptejä