Porsaan sisäfilee grillissä

Porsaan sisäfilee grillissä 1

Porsaan sisäfilee valmistuu meheväksi grillissä. Tämä filee saa makunsa pintaan hierotuista mausteista. Lihan sopivasta kypsyydestä pitää huolta paistomittari, jonka ansiosta liha ei pääse paistumaan liian kuivaksi. Tarjoile grillattu porsaan sisäfilee esimerkiksi grillattujen kasvisten ja uusien perunoiden kera.

6

Ainekset

  • 1 pkt Maatiaispossun sisäfilettä
  • suolaa ja yrttejä

Tee näin

  1. Ota filee huoneenlämpöön vähintään puoli tuntia ennen grillausta.
  2. Poista fileen kalvot.
  3. Hiero mausteita fileen pintaan, esim. suolaa ja yrttejä. Anna maustua hetken.
  4. Laita lihaan paistomittari.
  5. Grillaa fileeseen kaunis pinta, laske grillin lämpöä ja jatka grillausta välillä käännellen kunnes paistomittari näyttää 70°C.
  6. Nosta filee pois ja kääri folioon, annan vetäytyä hetken.
Fileet ja paistit

“Nämä meidän fileet ja paistit on suomalaista lihaa parhaimmillaan. Gm-vapaa liha tulee suoraan perhetiloilta tänne Pietarsaareen, missä se leikataan käsin. Ja vaihtoehtojakin löytyy moneen makuun.”

Robert, tuotekehittäjä

Arvioi

Jaa

Kommentit

Muita reseptejä