Innerfilé av gris på grillen

Porsaan sisäfilee grillissä

Innerfilé av gris är som gjort för att grillas. Gör ett bra grundjobb när du masserar in kryddorna, så blir helheten välsmakande och god. Stekmätaren håller dig på kartan så att köttet inte blir torrt. Servera med grönsaker och nypotatis.

6

Ingredienser

  • 1 pkt Innerfilé av lantgris
  • salt och örter

Innerfilé av gris på grillen — Gör så här

  1. Ta köttet i rumstemperatur en halvtimme innan tillredning. Ta bort eventuella hinnor, massera in kryddorna på ytan och låt vila.
  2. Stick stekmätaren i köttet. Ge biten en vacker yta på grillen innan du sänker temperaturen och grillar med rotation tills mätaren visar på 70 grader.
  3. Sätt den färdiga köttbiten i folie en tid, för att fullborda arbetet på bästa sätt.
Filéer och stekar

“Filéer och stekar är det bästa man får av finländskt kött. Det gmo-fria köttet kommer direkt från våra familjegårdar hit till Jakobstad. Här skärs köttet för hand av våra professionella styckare. I denna produktkategori finns något för alla smaker.”

Robert, produktuvecklare

Rate

Dela

Kommentarer