Jauhelihapihvit

Arvostelu tuotteesta: 0 / 5
Jauhelihapihvit 1

Tämä nopea jauhelihapihviresepti on se kaikkein yksinkertaisin. Perusraaka-aineet ilman konstailuja, tärkeimpänä luonnollisesti tuoreesta pakastamattomasta lihasta valmistamamme Kunnon jauheliha.

Kypsennä jauhelihapihvit uunissa ja voit sillä aikaa valmistaa esimerkiksi perunamuusin. Voit toki myös paistaa jauhelihapihvit pannulla, jolloin saat niin kauniin rapean pinnan. Tämä jauhelihapihviohje on helposti muunneltavissa esimerkiksi omia suosikkimausteita käyttämällä.

Tarjoile jauhelihapihvit vaikkapa perunamuusin, salaatin ja leivän kanssa.

4 25 min

Ainekset

  • 400 g Sika-nauta jauhelihaa
  • 0.5 dl korppujauhoja
  • 1 sipuli
  • 2 kananmunaa
  • ripaus suolaa
  • ripaus mustapippuria
  • 1 rkl voita paistamiseen
  • 1.5 dl kermaa

Tee näin

  1. Sekoita korppujauhot ja kerma, anna turvota.
  2. Kuullota sipuli voissa. Sekoita ainekset.
  3. Muotoile jauhelihapihvit ja paista pannulla kauniin ruskeiksi.
  4. Voit myös kypsentää jauhelihapihvit uunissa 220 °C noin 20 min.
  5. Ps. Ylimääräiset jauhelihapihvit voit käyttää seuraavana päivänä vaikka kotitekoisiin hampurilaisiin.
  6. Herra Snellmanin resepti, ole hyvä!
Kunnon jauheliha

”Mietittiin, että millaisesta jauhelihasta sitä itse tykkää laittaa ruokaa ja saatiin idea Kunnon jauhelihasta, joka tehdään pelkästään pakastamattomasta lihasta. Parasta tässä on se tuoreen lihan raikas maku ja tuoksu.”

Kim, tuotekehittäjä

Arvioi

Jaa

Kommentit

Muita reseptejä