Maletköttbiffar

Jauhelihapihvit 1

Detta recept på maletköttbiffar är det enklaste av alla. Enkla råvaror, utan krusiduller. Receptet är också lätt att experimentera med.

4 25 min

Ingredienser

  • 400 g malet kött av gris och nöt
  • 0.5 dl skorpmjöl
  • 1.5 dl grädde
  • 1 lök
  • 2 ägg
  • nypa salt
  • nypa svartpeppar
  • 1 msk smör till stekning

Maletköttbiffar — Gör så här

  1. Blanda skorpmjöl och grädde, låt svälla.
  2. Bryn löken i smör. Blanda ingredienserna.
  3. Forma maletköttbiffarna och stek i stekpanna tills de är vackert bruna.
  4. Du kan också tillreda maletköttbiffarna i ugn i 220 °C i 20 minuter.
  5. Ps. Du kan använda de maletköttbiffar som lämnar över nästa dag i hemlagade hamburgare.
  6. Herr Snellmans recept, varsågod!
Snellman_jauheliha_landingpage_banner_svenska

“Vi kombinerade en bra produkt med en bra förpackning. Den nya förpackningen för Riktigt malet kött är Finlands mest ekologiska maletköttförpackning, samtidigt förbättrades också produktens egenskaper.”

Rate

Dela

Kommentarer