Maletköttbiffar

Jauhelihapihvit 1

Detta recept på maletköttbiffar är det enklaste av alla. Enkla råvaror, utan krusiduller. Receptet är också lätt att experimentera med.

4 25 min

Ingredienser

  • 400 g malet kött av gris och nöt
  • 0.5 dl skorpmjöl
  • 1.5 dl grädde
  • 1 lök
  • 2 ägg
  • nypa salt
  • nypa svartpeppar
  • 1 msk smör till stekning

Gör så här

  1. Blanda skorpmjöl och grädde, låt svälla.
  2. Bryn löken i smör. Blanda ingredienserna.
  3. Forma maletköttbiffarna och stek i stekpanna tills de är vackert bruna.
  4. Du kan också tillreda maletköttbiffarna i ugn i 220 °C i 20 minuter.
  5. Ps. Du kan använda de maletköttbiffar som lämnar över nästa dag i hemlagade hamburgare.
  6. Herr Snellmans recept, varsågod!
Snellman_jauheliha_landingpage_banner_svenska

“Vi kombinerade en bra produkt med en bra förpackning. Den nya förpackningen för Riktigt malet kött är Finlands mest ekologiska maletköttförpackning, samtidigt förbättrades också produktens egenskaper.”

Rate

Dela

Kommentarer

Fler recept