Naudan sisäfileepihvi, uunikasvikset ja sienikastike

Naudan sisäfileepihvi, uunikasvikset ja sienikastike

Naudan sisäfileepihvi, uunikasvikset ja sienikastike – siinäpä vasta lyömätön yhdistelmä. Lihan valmistuksessa kannattaa muistaa muutama kikka, jotta liha on mahdollisimman maukas. Ensinnäkin ota liha ajoissa lämpiämään ennen paistamista. Muista myös kääräistä se hetkeksi folioon ennen tarjoilua. Meillä Snellmanilla testattu ja hyväksi todettu resepti, ole hyvä!

4 60 min

Ainekset

  • 4 Naudan sisäfileepihvi
Sienikastike
  • 5 dl kermaa
  • pari kourallista suppilovahveroita (tai tuoreita herkkusieniä)
  • 1 silputtu sipuli
  • 2 rkl vasikkafondia
  • 1 ripaus suolaa
  • 1 ripaus pippuria

Naudan sisäfileepihvi, uunikasvikset ja sienikastike — Ohje

  1. Naudan sisäfileepihvit: Ota liha ajoissa lämpiämään. Paista kuumalla pannulla hetken kummaltakin puolelta, mausta suolalla ja pippurilla. Kääräise hetkeksi folioon ja tarjoile.
  2. Paahdetut juurekset: Kuori ja paloittele esim. lanttua, punajuurta, bataattia, perunaa, porkkanaa, sipulia ja valkosipuleita. Laita kulhoon ja kaada päälle oliiviöljyä ja haluamiasi mausteita. Sekoita juureksia kunnes kaikki ovat saaneet pintaansa öljyä ja mausteita. Paista 220 asteisessa uunissa noin 20 minuuttia.
Pihvit Snellman

“Hyvä pihvi on murea ja mehukas. Näihin meidän pihveihin me käytetään aina suomalaista possua ja nautaa meidän omilta perhetiloilta. Liha leikataan käsin eikä siihen lisätä vettä. Valinnanvaraakin on makujen suhteen mukavasti.”

Ove, tuotekehittäjä

Arvioi

Jaa

Kommentit