Lindströmin pihvit

Lindströmin pihvit

Lindströmin pihvit on helppo tunnistaa sekä väristä että omintakeisesta mausta, jota tuovat punajuurien lisäksi kaprikset. Herra Snellmanin herkulliset Lindströmin pihvit sisältävät tietenkin

Kunnon naudan jauhelihaa, joka valmistetaan suomalaisesta gm-vapaasta lihasta. Lisäksi Kunnon jauheliha tehdään aina pakastamattomasta lihasta, joten voit huoletta pakastaa paistamasi Lindströmin pihvit, mikäli kaikkia ei tule syötyä kerralla.

4

Ainekset

  • 400 g Kunnon naudan jauhelihaa
  • dl korppujauhoja
  • 1 dl kermaa
  • 1 kananmuna
  • 1 dl suikaloituja etikkapunajuuria
  • 1 rkl kaprista
  • 1 sipuli
  • tl valkopippuria
  • suolaa

Lindströmin pihvit — Ohje

  1. Sekoita korppujauhot ja kerma, anna turvota noin 10 min. Sekoita joukkoon kananmuna, suola ja valkopippuri.
  2. Hienonna sipuli ja kuullota. Lisää sipuli, punajuuret, kapris ja jauheliha taikinaan. Tarjoile Lindströmin pihvit perunamuusin kera ja raikkaan salaatin kera.
02Snellman_jauheliha_landingpage_banner-(1)

Jauheliha on olennainen osa ruokakulttuuriamme ja monissa perheissä sitä syödään viikoittain. Me Snellmanilla haluamme, että kotikokeilla on mahdollisuus valita arkeensa laadukkaita tuotteita ja siksi teemme myös kaikkein tavallisimmat tuotteet parhaalla mahdollisella tavalla.

On jauhelihaa.
Ja sitten on tätä Kunnon jauhelihaa.

Arvioi

Jaa

Kommentit