Lindströmin pihvit

Lindströmin pihvit

Lindströmin pihvit on helppo tunnistaa sekä väristä että omintakeisesta mausta, jota tuovat punajuurien lisäksi kaprikset. Herra Snellmanin perinteiset Lindströmin pihvit sisältävät tietenkin Kunnon naudan jauhelihaa, joka valmistetaan suomalaisesta gm-vapaasta lihasta. Lisäksi Kunnon jauheliha tehdään aina pakastamattomasta lihasta, joten voit huoletta pakastaa paistamasi Lindströmin pihvit – olettaen että kaikkia ei tule syötyä kerralla!

4 45 min

Ainekset

  • 400 g Kunnon naudan jauhelihaa
  • 1 dl korppujauhoja
  • 1 dl kermaa
  • 1 kananmuna
  • 1 dl suikaloituja etikkapunajuuria
  • 1 rkl kaprista
  • 1 sipuli
  • 1 tl valkopippuria
  • suolaa
Kunnon naudan pais­ti­jau­he­li­ha 7 %

Lindströmin pihvit — Ohje

  1. Sekoita korppujauhot ja kerma, anna turvota noin 10 min.
  2. Sekoita joukkoon kananmuna, suola ja valkopippuri.
  3. Hienonna sipuli ja kuullota.
  4. Sekoita sipuli, punajuuret, kapris ja jauheliha taikinaan.
  5. Muotoile pihveiksi ja paista pannulla voissa.
  6. Tarjoile Lindströmin pihvit perunamuusin ja raikkaan salaatin kera.

Vinkki!

Voit myös paistaa Lindströmin pihvit uunissa pannun sijaan. Paistoaika 200 asteessa on noin 15 minuuttia.

Kunnon jauheliha

Rakastettu koska ei pakastettu

Snellmanin Kunnon jauheliha on aina tuoretta, pakastamatonta, 100-prosenttisesti suomalaista lihaa perhetiloilta.

On jauhelihaa.
Ja sitten on tätä Kunnon jauhelihaa.

Arvioi

Jaa

Kommentit