Siirry sisältöön
Päivällinen

Päivällinen

Päivällinen on yksi päivän pääaterioista. Päivällinen on yleensä se hetki, kun ennättää pohtia päivän tapahtumia ja miettiä mitä kaikkea mukavaa sitä illan aikana ennättää vielä tehdä. Päivällisen aikana yleensä maistuu jokin hieman tuhdimpi, mutta silti suhteellisen nopeasti valmistettava ruoka. Me Snellmanilla haluamme tehdä arjesta mahdollisimman maukasta ja ruoka on keino, jolla se saavutetaan. Vaivatontakin arjen olisi syytä olla. Yksi ratkaisu siihen ovat ainakin nämä herkulliset päivällisreseptit.

Hyvä päivällinen kruunaa päivän

Reseptit ja päivittäin vaihtuvat päivällisvaihtoehdot tuntuvat usein olevan hukassa, mutta ei syytä huoleen, silloin voi aina kääntyä meidän puoleen. Miltäs kuulostaisi esimerkiksi hasselbackan perunat ja kolmen makkaran vartaat, englantilainen jauhelihapaistos eli cottage pie tai täyteläinen burgundinpata?

Näiden reseptien joukosta löytyy ruokia, joiden avulla päivällinen valmistuu nopeasti tai vähän hitaammalla temmolla. Sopiva vaihtoehto kannattaakin valita sen mukaan, kuinka paljon aikaa ruoan valmistamiseen on päivällisaikaan tarjolla.

Hyvä päivällinen piristää raskaankin päivän jälkeen. Sen vuoksi kannattaakin panostaa raaka-aineiden laatuun. Lihaisten vaihtoehtojen osalta voi ainakin luottaa meillä Snellmanilla valmistettuun valikoimaan.

Ideoita ruokapöytään tarjoavat nämä meillä Snellmanilla hyväksi todetut ja herkulliset päivällisreseptit, ole hyvä!