Uunissa haudutettu lehtipihvikastike

Uunissa haudutettu lehtipihvikastike 1

Erilaisilla kastikkeilla ja marinadeilla liharuokiin saa uutta ulottuvuutta. Tämä makoisa annos sopii myös vaativaan makuun. Testaa uunissa haudutettu kastike lehtipihville tällä reseptillä ja nauti!

4 55 min

Ainekset

  • 400 g Lehtipihvi naudan ohuen ohuesta sisäpaistista
Marinadi lihalle:
  • 4 rkl soijaa
  • 4 rkl vasikanfondia
  • 3 valkoispulinkynttä
Pataan:
  • 1 pala purjoa suikaloituna
  • 2 isoa tuoretta herkkusientä
  • 1 paprika
  • 1 sipuli
  • voita
Kastike:
  • 4 dl kermaa
  • 1 rkl voita
  • 1 rkl vehnäjauhoja
  • 100 g homejuustoa
  • 2 tl timjamia, tai pari oksaa tuoretta timjamia
  • 1 ripaus mustapippuria
Naudan lehtipihvi ulkofileestä 1

Uunissa haudutettu lehtipihvikastike — Ohje

  1. Suikaloi liha ja tee marinadi. Anna lihan olla marinadissa sen aikaa, kun paloittelet vihannekset ja teet kastikkeen. Asettele vihannekset padan pohjalle ja laita marinoitu liha päälle. Kaada kastike lihan päälle. Paista uunissa 225 asteessa noin 40 minuuttia.
Pihvit Snellman

“Hyvä pihvi on murea ja mehukas. Näihin meidän pihveihin me käytetään aina suomalaista possua ja nautaa meidän omilta perhetiloilta. Liha leikataan käsin eikä siihen lisätä vettä. Valinnanvaraakin on makujen suhteen mukavasti.”

Ove, tuotekehittäjä

Arvioi

Jaa

Kommentit

Muita reseptejä