Kassler uunissa
4h
4
Helppo
Ainekset
Kassler uunissa
Maustetahna
- 4 rkl hunajaa
- 4 tl sinappijauhetta
- 2 tl provencen yrttiseosta
- 2 tl mustapippuria
- 1.5 tl suolaa
Ohje
Ota liha huoneenlämpöön tuntia ennen paistamista.
Sekoita maustetahnan ainekset keskenään ja hiero tahna lihan pintaan.
Pistä lihaan lihalämpömittari ja kypsennä 125-150 asteisessa uunissa kunnes lihalämpömittari näyttää 80-85 astetta. Ota liha uunista ja kääri liha folioon tekeytymään noin 15 minuutiksi.
Leikkaa liha poikkisyin viipaleiksi.
Ravintosisältö
/ 100g | / Annos 140 g | |
---|---|---|
Energia | 2554 kJ / 613 kcal | 3576 kJ / 858 kcal |
Rasva | 40.9 g | 57.2 g |
- josta tyydyttynyttä | 14 g | 19.6 g |
Hiilihydraatit | 12.1 g | 17 g |
- josta sokereita | 11.7 g | 16.3 g |
Proteiini | 49 g | 68 g |
Ravintokuitu | 0.2 g | 0.3 g |
Suola | 1.9 g | 2.7 g |
Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.