Kassler uunissa
Maatiaispossun kasslerpala n. 1,5 kg4h 10min (josta aktiivista 10min)
8
Helppo
Ainekset
Kassler uunissa
Maustetahna
- 4 rkl hunajaa
- 4 tl sinappijauhetta
- 2 tl provencen yrttiseosta
- 2 tl mustapippuria
- 1.5 tl suolaa
Ohje
-
Ota liha huoneenlämpöön n. tunti ennen paistamista.
-
Sekoita maustetahnan ainekset keskenään ja hiero tahna lihan pintaan.
-
Pistä lihaan lihalämpömittari ja kypsennä 125-150 asteisessa uunissa kunnes lihalämpömittari näyttää 80-85 astetta ( n. 3 tuntia). Ota liha uunista ja kääri liha folioon tekeytymään noin 15 minuutiksi.
-
Leikkaa liha poikkisyin viipaleiksi.
Ravintosisältö
| / 100g | / Annos 150 g | |
|---|---|---|
| Energia | 1190136 kJ / 285650 kcal | 1785204 kJ / 428475 kcal |
| Rasva | 19065.7 g | 28598.5 g |
| - josta tyydyttynyttä | 6529 g | 9793.5 g |
| Hiilihydraatit | 5661 g | 8491.5 g |
| - josta sokereita | 5443 g | 8164.5 g |
| Proteiini | 22809 g | 34213 g |
| Ravintokuitu | 88.3 g | 132.5 g |
| Suola | 908.5 g | 1362.8 g |
Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.

Kuinka kauan uunissa??!!
Kasslerin pitäisi olla sopovan ylukypsää ja mureaa (ei kuitenkaan hajoavan mureaa, siis pulled pork – tyylistä) n. 3 tunnin paistamisen jälkeen. / Suvi