Makkara-omenapannu

Makkara-omenapannu

Kunnon Lenkistä on moneksi, tässä reseptissä yhdistyy omenan makeus ja makkaran suolaisuus. Vähän erilainen kokemus. Meillä Snellmanilla hyväksi todettu resepti, ole hyvä!

Ainekset

  • 1 Snellmanin Kunnon lenkkimakkara luonnonkuoressa
  • 4 omenaa
  • 1 sipuli
  • ½ dl tuoretta sitruunamelissaa
  • ½ dl balsamicoa
  • ½ dl sitruunamehua
  • 1 rkl Dijon-sinappia
  • 1 dl vettä
  • 50 g voita

Makkara-omenapannu — Ohje

  1. Viipaloi lenkki.
  2. Leikkaa omenat lohkoiksi.
  3. Pilko sipuli ja sitruunamelissa.
  4. Kuullota sipuli voissa pannulla, lisää omenalohkot ja lenkkimakkara.
  5. Lisää sitruunamelissa, sinappi, sitruunanmehu, balsamico ja vesi.
  6. Anna hautua hetken ja tarjoile.
Kunnon lenkkimakkarat

”Mietittiin, että kyllähän niinkin perisuomalaisen tuotteen kuin lenkkimakkaran voi tehdä paremmin. Ja näin syntyi ajatus Kunnon lenkistä, jossa on erityisen paljon suomalaista lihaa ja niin vähän lisäaineita kuin mahdollista. Maistamalla me tätä itsekin testattiin ja hyväksi havaittiin.”

Robert, tuotekehittäjä

Arvioi

Jaa

Kommentit