Tomaattikastike salamipastalle

Tomaattikastike salamipastalle 1

Meetvurstipasta tuoreilla yrteillä ja tomaatilla. Mmmmm. Pastat tunnetaan nopeasta valmistusajasta ja lisäksi ruokaisat pastat on oiva keino täyttää kurniva vatsa. Monet pastaruoat, kuten myös tämä, on loistava arjen pelastaja. Ota kokeiluun meillä Snellmanilla hyväksi havaittu resepti!

4 45 min

Ainekset

  • 2 keltasipulia
  • 4 valkosipulinkynttä
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 600 g paseerattua tomaattia
  • 3 rkl balsamiviinietikkaa
  • 2 rkl sokeria
  • 2 rkl kanafondia
  • 4 dl yrttejä esim. oregano, basilika, persilja
  • 1 ripaus suolaa
  • 1 ripaus pippuria
  • 1 ripaus chiliä
  • 350 g pastaa
  • 100 g Salamisuikaleita
  • 1 dl raastettua parmesaania

Tomaattikastike salamipastalle — Ohje

  1. Hienonna sipuli ja puserra valkosipulin kynnet. Kuullota sipulit paistinpannulla. Kaada joukkoon paseerattu tomaatti ja balsamiviinietikka. Lisää sokeri ja kanaliemi.
  2. Anna kypsyä muutaman minuutin ajan, kunnes sipuli on pehmennyt ja kastike on sopivan paksua. Jos kastike on liian paksua, jatka hieman vedellä.
  3. Hienonna yrtit ja lisää tomaattikastikkeeseen.
  4. Keitä pasta pussin ohjeen mukaan.
  5. Kuumenna paistinpannu. Paista meetvurstisuikaleita kuivalla pannulla, kunnes niistä tulee rapeita. Sekoita pasta ja tomaattikastike. Ripottele meetvursti ja rouhittu parmesaani päälle.

Arvioi

Jaa

Kommentit