Siirry sisältöön
Hasselbackan perunat ja kolmen makkaran vartaat

Hasselbackan perunat ja kolmen makkaran vartaat

Feta-paprika grillimakkara 230 g

4

30min kokonaisaika

Helppo

Tämä Malins blogg -blogin resepti oli mukana “All Natural -makumatka” -kilpailussa, jossa haastoimme suomalaisia ruokabloggaajia kehittämään oman reseptinsä lisäaineettomista All Natural -makkaroistamme. ps. Olemme modifioineet reseptiä lievästi tuotemuutosten myötä.

Ainekset

Hasselbackan perunat ja kolmen makkaran vartaat

Ohje

Pujota makkarat, kirsikkatomaatit ja varhaisperunat grillivartaisiin. Vinkki! Kovat perunat on helpompi pujottaa vartaaseen, jos perunoita pyörittää muutaman kierroksen varrastikulla ja sen jälkeen työntää läpi

Viillä hienot lovet perunoiden yläpuolle niin syvälle, että veitsi osuu grillitikkuun. Sivele voisulalla ja ripottele päälle kuivattuja yrttejä, suolaa ja pippuria

Paista vartaat uunissa pellin päällä tai vuoassa 200 °C:ssa noin 15 minuuttia. Kun puolet ajasta on kulunut voit kääntää vartaat, jotta makkaroista irtoava neste imeytyy vartaisiin paremmin

Tarjoile vartaat maukkaiden lisukkeiden ja dippien keraa.

Suosittelen paprikahilloa!

Ravintosisältö

/ 100g / Annos 350 g
Energia 897 kJ / 216 kcal 3138 kJ / 755 kcal
Rasva 16.5 g 57.7 g
- josta tyydyttynyttä 7 g 24.4 g
Hiilihydraatit 9.1 g 32 g
- josta sokereita 1.3 g 4.4 g
Proteiini 8 g 29 g
Ravintokuitu 0.9 g 3.2 g
Suola 1.6 g 5.6 g

Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.

maistoitko jo? 
kerro mitä tykkäsit facebookissa.

Tallenna

Ostoslistalle