Hasselbackan perunat ja kolmen makkaran vartaat

Hasselbackan perunat ja kolmen makkaran vartaat

Tämä Malins blogg -blogin resepti oli mukana “All Natural -makumatka” -kilpailussa, jossa haastoimme suomalaisia ruokabloggaajia kehittämään oman reseptinsä lisäaineettomista All Natural -makkaroistamme.

ps. Olemme modifioineet reseptiä lievästi tuotemuutosten myötä.

4

Ainekset

  • 1 pkt Snellman All Natural Chorizo
  • 1 pkt Snellman All Natural Kebab
  • 1 pkt Snellman All Natural Lenkki 500 g
  • Grillivartaita (kosteutettuja)
  • kirsikkatomaatteja
  • varhaisperunaa
  • voisulaa
  • kuivatettuja yrttejä
  • suolaa & pippuria

Hasselbackan perunat ja kolmen makkaran vartaat — Ohje

  1. Pujota makkarat, kirsikkatomaatit ja varhaisperunat grillivartaisiin. Vinkki! Kovat perunat on helpompi pujottaa vartaaseen, jos perunoita pyörittää muutaman kierroksen varrastikulla ja sen jälkeen työntää läpi
  2. Viillä hienot lovet perunoiden yläpuolle niin syvälle, että veitsi osuu grillitikkuun. Sivele voisulalla ja ripottele päälle kuivattuja yrttejä, suolaa ja pippuria
  3. Paista vartaat uunissa pellin päällä tai vuoassa 200 °C:ssa noin 15 minuuttia. Kun puolet ajasta on kulunut voit kääntää vartaat, jotta makkaroista irtoava neste imeytyy vartaisiin paremmin
  4. Tarjoile vartaat maukkaiden lisukkeiden ja dippien keraa. Suosittelen paprikahilloa!
makkarat-all-natural-770×428

Kokonaan lisäaineettomat All Natural – tuotteet syntyivät usean vuoden tuotekehityksen tuloksena. Ratkaisu oli lopulta helppo: Laitetaan enemmän lihaa ja kokeillaan erilaisia mausteyhdistelmiä. Lopputulos on juuri niin hyvä kuin alun perin ajateltiin.

Arvioi

Jaa

Kommentit