Hasselbackan perunat ja kolmen makkaran vartaat

Hasselbackan perunat ja kolmen makkaran vartaat

Tämä Malins blogg -blogin resepti oli mukana “All Natural -makumatka” -kilpailussa, jossa haastoimme suomalaisia ruokabloggaajia kehittämään oman reseptinsä lisäaineettomista All Natural -makkaroistamme.

ps. Olemme modifioineet reseptiä lievästi tuotemuutosten myötä.

4

Ainekset

  • 1 pkt Snellman All Natural Chorizo
  • 1 pkt Snellman All Natural Kebab
  • 1 pkt Snellman All Natural Lenkki 500 g
  • Grillivartaita (kosteutettuja)
  • kirsikkatomaatteja
  • varhaisperunaa
  • voisulaa
  • kuivatettuja yrttejä
  • suolaa & pippuria

Hasselbackan perunat ja kolmen makkaran vartaat — Ohje

  1. Pujota makkarat, kirsikkatomaatit ja varhaisperunat grillivartaisiin. Vinkki! Kovat perunat on helpompi pujottaa vartaaseen, jos perunoita pyörittää muutaman kierroksen varrastikulla ja sen jälkeen työntää läpi
  2. Viillä hienot lovet perunoiden yläpuolle niin syvälle, että veitsi osuu grillitikkuun. Sivele voisulalla ja ripottele päälle kuivattuja yrttejä, suolaa ja pippuria
  3. Paista vartaat uunissa pellin päällä tai vuoassa 200 °C:ssa noin 15 minuuttia. Kun puolet ajasta on kulunut voit kääntää vartaat, jotta makkaroista irtoava neste imeytyy vartaisiin paremmin
  4. Tarjoile vartaat maukkaiden lisukkeiden ja dippien keraa. Suosittelen paprikahilloa!
Makkarat All Natural

”Nämä meidän All Natural -tuotteet on kokonaan lisäaineettomia. Ja vaikka se kuulostaakin yksinkertaiselta, niin aika monta vuotta me jouduttiin tekemään töitä, että saatiin näistä juuri niin hyviä kuin haluttiin. Ratkaisu oli lopulta laittaa enemmän lihaa ja kokeilla erilaisia mausteyhdistelmiä. Nyt on kuitenkin helppo todeta, että kyllä kannatti.”

Kim, tuotekehittäjä

Arvioi

Jaa

Kommentit