
Hasselbackan perunat ja kolmen makkaran vartaat
30min
4
Helppo
Ainekset
Hasselbackan perunat ja kolmen makkaran vartaat
- 1 kpl Snellman All Natural Chorizo grillimakkara 230 g
- 1 kpl Snellman All Natural Roasted garlic grillimakkara 230 g
- 1 kpl Snellman Feta-paprika grillimakkara 230 g
- 1 kpl rasia kirsikkatomaatteja
- 4 kpl varhaisperunoita
- 0.5 dl sulatettua voita
- 0.5 dl kuivattuja yrttejä
- 1 tl ripaus suolaa
- 0.5 tl ripaus mustapippuria
- 1 kpl grillivartaita
Ohje
-
Pujota makkarat, kirsikkatomaatit ja varhaisperunat grillivartaisiin. Vinkki! Kovat perunat on helpompi pujottaa vartaaseen, jos perunoita pyörittää muutaman kierroksen varrastikulla ja sen jälkeen työntää läpi
-
Viillä hienot lovet perunoiden yläpuolle niin syvälle, että veitsi osuu grillitikkuun. Sivele voisulalla ja ripottele päälle kuivattuja yrttejä, suolaa ja pippuria
-
Paista vartaat uunissa pellin päällä tai vuoassa 200 °C:ssa noin 15 minuuttia. Kun puolet ajasta on kulunut voit kääntää vartaat, jotta makkaroista irtoava neste imeytyy vartaisiin paremmin
-
Tarjoile vartaat maukkaiden lisukkeiden ja dippien keraa.
-
Suosittelen paprikahilloa!
Ravintosisältö
/ 100g | / Annos 350 g | |
---|---|---|
Energia | 897 kJ / 216 kcal | 3138 kJ / 755 kcal |
Rasva | 16.5 g | 57.7 g |
- josta tyydyttynyttä | 7 g | 24.4 g |
Hiilihydraatit | 9.1 g | 32 g |
- josta sokereita | 1.3 g | 4.4 g |
Proteiini | 8 g | 29 g |
Ravintokuitu | 0.9 g | 3.2 g |
Suola | 1.6 g | 5.6 g |
Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.