Spett med mini-hasselbackpotatis och tre sorters korv

Spett med mini-hasselbackpotatis och tre sorters korv

Detta recept från Malins blogg var med i vår tävling ”All Natural-smakresa”. I tävlingen utmanade vi finländska bloggare att skapa sitt eget recept med våra helt tillsatsfria All Natural-korvar.

4

Ingredienser

  • 1 pkt Snellman All Natural Salsiccia & Merguez makkaroita
  • 1 pkt Snellman All Natural Grillkorv
  • Träspett, blötlagda
  • körsbärstomater
  • nypotatis
  • smält smör
  • torkade örter
  • salt, peppar
All Natural Salsiccia & Merguez

Gör så här

  1. Trä korvar, tomater och tvättade nypotatisar på spetten. Tips! De hårda potatisarna går lättare att föra fram spetten om du först snurrar potatisen några varv på pinnen och sen puffar fram dem
  2. Skär fina skåror på ovansidan av potatisarna, så djupt att kniven tar i pinnen. Pensla med smält smör och strö över torkade örter, salt och peppar
  3. Stek spetten i ugnen på 200 C i ca 15 minuter. Efter halva tiden kan du byta plats på dem i formen så att de tar upp stekspadet från korvarna bättre
  4. Servera som de är med lite goda tillbehör och dippar! Kan rekommendera paprikasylt!
Korvar All Natural

”Våra All Natural-produkter är helt tillsatsfria. Det kanske låter enkelt, men det innebar många års arbete för att få produkterna så bra som vi ville ha dem. Lösningen var i slutändan att tillsätta ännu mera kött och testa olika kryddblandningar. Nu kan man enkelt konstatera att det minsann lönade sig.”

Kim, produktutvecklare

Rate

Dela

Kommentarer

Fler recept